free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Chanel új arca

KOB         Címkék: arc, chanel, divat, emmawatson, harrypotter 1 hozzászólás

Emma Watson ugyan még csak 18 éves és a Harry Potter előtt azt sem tudta mi az, hogy forgatás, a Chanel divatház máris kiszúrta magának. Ő lesz a márka arca.

Keira Knightleyt lecserélik Emma Watsonra, ő lesz ezentúl a Chanel új arca. Igazából ebben az egészben az a nagyon titokzatos és roppant izgalmas, hogy nem tudni, KK miért lett kegyvesztett a francia franchise cégnél. Egyesek szerint Keira már 23 évesen túl öreg, mások szerint kedvenc botsáskánk már olyan sovány, hogy nem látszik a kamerák előtt, mindenesetre egyik eset sem előnyös.

www.celebitchy.com, www.catwalkqueen.tv, www.mystyle.com

Watsonnak van egy előnye, miszerint csak egyszer került a címlapokra részegen, ez pedig a 18. szülinapján történt és őszintén megbocsátjuk neki. A tartózkodó életmódot folytató lány pont emiatt a magatartása miatt lett a média kifejezett kedvence, bár egyesek szerint az apáca életmód csak azért van, mert Hermione szülei részvényekbe helyezték a lény tetemes vagyonát 21 éves koráig.

A Chanel választását egyébkén gondos előkészületek előzték meg. A divatház Watsont többször vizsgálgatta Chanel ruhakölteményekben, és megvárta azt is, amíg a lány teljesen pattanásmentesre serdül. Ezek után a marketing bizottság ítéletet hozott Hermione szépsége felől, mielőtt a csábító szerződés a lány elé került. Watson 3 millió fontot fog kaszálni a kétéves szerződéssel, amelyet bizonyára több másik is követ majd. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés