free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jacko ruhát tervez

Borsa         Címkék: jackson, nemtáncol, ruha, tervez, unatkozik 0 hozzászólás

Michael Jackson nem egy újabb koncert turnéval, hanem egy divatbemutatóval tér majd vissza a színpadra. Komolyabb produkciókat talán már nem mer bevállalni.

Nemrég már kifejtettük, mennyire élvezzük figyelni, hogy a sztárok előbb-utóbb mindenhez érteni kezdenek. Mármint azon túl, ami a szakmájuk volna.  Michael Jacksonról eddig tudtuk, hogy- és most csak a jó tulajdonságait soroljuk fel, a büntetendő hobbikat és egyéb elmebetegségeit hagyjuk -  jól táncol és énekel. De most valamiért mégis úgy döntött, hogy ruhatervezőként tér vissza a színpadra. Lehet, hogy komolyabb színpadi produkciókat már nem mer bevállalni, nehogy szétessen a színpadon, ezért megmaradt annál a verziónál, hogy majd a bemutató végén a modellek háta mögött tapsolva végigsétál a kifutón.

http://socialitelife.celebuzz.com, http://x17online.com

Persze Jacko nem egyedül áll neki megtervezni a kollekciót, Christian Audigier, az Ed Hardy márka tervezője kooperál majd a kihipózott sztárral. Őszintén szólva, e hír hallatán fellélegeztünk, mert már attól féltünk, hogy csak csicsás bőrdzsekiket, fekete bőrnacikat, meg fehér kesztyűket látunk majd a kifutón.
 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés