free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Őrült kalapok az ascoti derbin

Borsa         Címkék: ascot, beckinsale, derbi, fenék, fenékdublőr 0 hozzászólás

Több ezer fagyiszínbe öltözött, kékvérű, furcsa fejfedőjű hölgy lepte el a lelátókat az ascoti derbin. Ezen a lóversenyen nem csak a lovak, a nők is küzdenek egymással.

Az angol arisztokrácia és elit naptárába minden évben piros betűkkel van beleírva az Ascotban megrendezett derbi időpontja, melyen 1711-ben izgulhattak először a kékvérűek . Minden évben ilyentájt a legszebb fagyiszínekbe öltözve tipegnek az előkelő hölgyek tűsarkúikban a lelátók felé egy kis lódobogást hallgatni, a legfrissebb pletykákat kicserélni, és persze mindenek előtt, magukat megmutatni.

www.styledash.com, http://galleries.tlplabs.com
Nézegess színes, vicces kalapokat

Márpedig több ezer puncsszínű kiskosztüm között nehéz feltűnni, ha nekünk is épp olyan van. Mivel a derbin szigorú öltözködési szabályok akadályozzák a feltűnési vágytól viszketeg hölgyek vetkőzési hajlandóságát, kénytelenek a kalapjukkal kifejezni egyediségüket. Ráadásul az idei derbire még szigorították is a szabályokat, most már nem lehet, csak úgy spagetti pántban, haspólóban, meg miniben belibbenni a királynő páholya mellé – mert, hogy az esemény örökös, leglelkesebb és legelőkelőbb résztvevője maga Erzsébet királynő.

Nos, a brit nőknek így talán nem lóg ki mindenük, de attól még sikerül nekik botrányosan kinézni ezekben a kalapokban. Nem baj, a lényeg, hogy annyira feltűnőek legyenek, hogy le is fotózzák őket. Nekik sikerült. Lehet tervezni a következő fejen hordott agymenést a 2009-es derbire.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés