free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tom Cruise figyelteti nőjét

KOB         Címkék: figyelteti, katieholmes, kishír, szcientológia, tomcruise 0 hozzászólás

Az eszement megjegyzései miatt mostanában nem túl népszerű Tom Cruise teljes megfigyelés alatt tartja a feleségét. Katie Holmest mindenhova személyzet kíséri.


A színésznőt a különböző meghallgatásokra, esetleges vásárlásokra színész férje egyik sofőrje utaztatja, és az asszony mellett sokszor egy barátnak feltüntetett "tanácsadó" is lebzsel, hogy a színésznő nehogy mesélhessen az újságíróknak.

Holmes az ősszel a Broadway-en debütál majd az All My Sons című darabban, és szeretett volna saját lakást magának, New York-ban. Ám a Life & Style magazin szerint Cruise ragaszkodik, a közös fészekhez, csak úgy mint az asszony utolsó filmjénél (Mad Money), amikor Cruise odaköltözött Louisiana-ba a forgatás idejére.

www.celebitchy.com

Cruise annyira paranoiás mostanában hogy terepjárói, is bomba-, és golyóbiztosak. Ám halvány lila lövésünk sincs, hogy az életét az akciófilmjeivel összetévesztő színész, kitől fél, és ha tudnánk sem mondanánk el, mert a mi verdánk az bizony nem golyóbiztos. Az egyetlen ami itt világos, hogy a színésznőnek elege van, ezért is bosszantja a férjét 10 centis Christian Louboutin tűsarokkal, amivel Cruise nem versenyezhet még csattal takart platform cipőben sem.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés