free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tom Cruise figyelteti nőjét

KOB         Címkék: figyelteti, katieholmes, kishír, szcientológia, tomcruise 0 hozzászólás

Az eszement megjegyzései miatt mostanában nem túl népszerű Tom Cruise teljes megfigyelés alatt tartja a feleségét. Katie Holmest mindenhova személyzet kíséri.


A színésznőt a különböző meghallgatásokra, esetleges vásárlásokra színész férje egyik sofőrje utaztatja, és az asszony mellett sokszor egy barátnak feltüntetett "tanácsadó" is lebzsel, hogy a színésznő nehogy mesélhessen az újságíróknak.

Holmes az ősszel a Broadway-en debütál majd az All My Sons című darabban, és szeretett volna saját lakást magának, New York-ban. Ám a Life & Style magazin szerint Cruise ragaszkodik, a közös fészekhez, csak úgy mint az asszony utolsó filmjénél (Mad Money), amikor Cruise odaköltözött Louisiana-ba a forgatás idejére.

www.celebitchy.com

Cruise annyira paranoiás mostanában hogy terepjárói, is bomba-, és golyóbiztosak. Ám halvány lila lövésünk sincs, hogy az életét az akciófilmjeivel összetévesztő színész, kitől fél, és ha tudnánk sem mondanánk el, mert a mi verdánk az bizony nem golyóbiztos. Az egyetlen ami itt világos, hogy a színésznőnek elege van, ezért is bosszantja a férjét 10 centis Christian Louboutin tűsarokkal, amivel Cruise nem versenyezhet még csattal takart platform cipőben sem.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés