free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Angelina Jolie a Muppet showban

Borsa         Címkék: angelinajolie, bábu, figura, muppetshow, újra 0 hozzászólás

Mindenkinek így teljesüljön a kívánsága. Angelina Jolie kijelentette, szerinte olyan furcsák a vonásai, mintha egy muppet bábú lenne. Állítólag a jövőben valóban az lesz.

Az a hír járja, hogy Angelina szerepet kap majd a Muppet show felújított moziváltozatában. A mozit állítólag majd  a hollywoodi komédia új sztárjai,  Jason Segel  és Nick Stoller készítik, akik a nálunk kevéssé ismert Freaks and Geaks sorozat, és többek között a 40 éves szűz, valamint a Felkoppintva producerének, az új Woody Allenként emlegetett Judd Apatow-nak a köréből valók. 

A készítők azt gondolják, hogy ahhoz, hogy sikeres legyen a mozi, nem elég csak leporolni a gülüszemű bábokat, kell melléjük néhány nagy sztár is. Ennnek is egyébként hagyománya van a muppetek történetében, hiszen a korábbi filmekben szerepelt már Diana Ross, Alice Cooper és Johny Cash is.

www.hollywoodrag.com, www.askmen.com

Angelina nemcsak azért szerepel a vendégszereplő listáján előkelő helyen, mert nagy gyerekbarát, hanem azért is, mert rajongója Brekinek és haverjainak sőt, egyszer ki is jelentette, hogy szerinte neki olyan furcsák a vonásai, mintha egy muppet bábú lenne. Van, aki már tudni véli, hogy a sztori szerint Breki beleszeret majd Jolieba, amit hitvese, Miss Piggy bizonyára nem néz majd jó szemmel, de állítólag Jennifer Anniston adja majd neki a tanácsokat. Ilyen alapon akár Brad Pitt is játszhatná a hős szerelmes békát...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés