free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fénykép az M&M\'s cukron

Borsa         Címkék: csakaszádbanolvad, cukor, édesség, ízi, m&m 0 hozzászólás

Régen mi olvadtunk a cukor helyett attól, ha a kezünkbe foghattuk, ma a pillánk sem rebben, ha a fényképünket fénymásolják az M&M's csokikra. Akár a tiédet is.

Mekkora élmény volt, amikor a csehszlovák másolatok után megérkezett hozzánk az eredeti M&M's cukor, ami már nem  úgy viselkedett, mint egy festékpatron, nem színezte kékre, zöldre a tenyerünket, nyelvünket, fogunkat. Kitartóan szorongattuk markunkban, hogy lássuk, a csoki tényleg csak a szánkban olvad, nem a tenyerünkben. Akkor még az is nagy szám volt, hogy rajta volt egy m betű.

www.yumsugar.com, www.mymms.com

Ma már fényképet is rá tudnak "fénymásolni", vagy rövid mondatokat. Nem kell mást tennünk, mint a cég honlapján feltölteni a képet, vagy szöveget, és elkészítik nekünk a "hozzám jössz?" feliratú, vagy az újszülött csecsmő fényképét ábrázoló drazsékat. Édes kis ajándék, az biztos, de minket biztosan zavarba hozna. Babafejes cukrot szopogatni legalább annyira furcsa, mint egy marcipán figura fejét leharapni. Akár ezt, akár azt kapunk ajándékba, a sértődések elkerülése végett jó tisztázni, hogy az ajándékozó élvezeti cikknek, vagy maradandó emléknek szánta-e.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés