free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ismerd meg: Jean René Lacoste

Borsa         Címkék: bemutatjuk, irányzat, ismerdmeg, kirakat, lacoste 0 hozzászólás

Nem árt tisztában lenni, hogy a gyakran emlegetett divattervező nevek mögött, kik és milyen stílus képviselői állnak. Most Jean René Lacoste ruháit mutatjuk be.

Jean René Lacoste 1904-ben született, a franciák egyik legnagyobb teniszcsillaga volt, a divatház krokodil lógója az Ő becenevére enged következtetni. A mára már igencsak megporosodott történet szerint Lacoste fogadást kötött egy meccsre, a fogadás tétje pedig egy krokodilbőr táska volt. Az így ráragasztott Krokodil becenév ezután szépen lassan eggyé vált a sportemberrel.

www.style.comNézz még több Lacoste cuccot!

Teniszpályafutása végeztével, 1933-ban divatcéget alapított André Giller kötöttáru gyárossal, és a mindenki számára ismerős, galléros piké póló elindult a világba. Eleinte csak sportruhákat terveztek, leginkább teniszezők részére. Az igazi áttörést az jelentette, amikor a divatház mostani tervezője Christophe Lemaire megalkotta az első kollekciót a Lacoste részére. Az első nagy párizsi bemutatót 2001-ben tartották, ahol az új tervező tökéletesen ötvözte a saját merész stílusát a divatház klasszikus, konzervatív szabásvonalaival. Az új irányzattal a vevőkör egy része is megújult, azonban arra nagyon figyeltek, hogy a régi vásárlókat se idegenítsék el maguktól.

A teniszpólók mellett fontos szerepet kezdtek játszani az úgynevezett school-look darabok, a csíkos pulóverek és apró szoknyák. A 2008-as tavasz-nyári kollekciójukra elsősorban a vidám, játékos szabásvonalak a jellemzőek. A Lacoste által diktált irányvonal követői ódzkodnak mindenféle giccstől és felesleges cicomától. Galléros pólók, ingek és egyszerű szabású nadrágok uralják a kollekciót, de azért a márkára jellemző pólóruhák is visszaköszönnek. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés