free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Repülő logók

Borsa         Címkék: habkönnyű, héliumvíz, , műfelhők, szappan 0 hozzászólás

Egy unatkozó bűvész, aki egyébként havat és füstöt gyárt Hollywoodnak, most műfelhőket alkotott. A Walt Disney már le is csapott a remek promóciós lehetőségre.

Francisco Guerra eredetileg bűvész, de mostani találmányának a reklámszakemberek örülnek igazán. Hélium, víz és növényi alapú szappan összekutyulásával műfelhőket gyárt.  

Mivel különböző emblémákat, és logókat formáznak felhői, ezért az angol flying logos - repülő logók - szavak összeolvasztásával Flogos-nak, nevezte el habkönnyű teremtményeit. Guerra egyébként nem kezdő az időjárási jelenségek művi előállításában, Snowmakers nevű cége hollywoodi produkciókhoz gyárt havat és füstöt.

www.lifeinthefastlane.ca
Nézz repülő logókat!

Felhőkből egyelőre maximum egy méter átmérőjűeket tud kreálni, de tervezi, hogy növeli ezt a méretet. Az, hogy milyen tartósan láthatók ezek a reklámok, nagyban függ az időjárástól is. A teljes szélcsendben például csak lassan lekacsáznak az égből, de jó széljárás esetén  negyven kilométert is tudnak utazni, akár hat kilométer magasan, és állítólag még azt is kibírják, ha nekiütköznek egy épületnek.

A felhőket egy nagy kádból engedik útjukra egy sablonon keresztül, ami a megfelelő formára szabja őket. A felhőgyár kapacitása figyelemreméltó: percenként négy puffancsot ereget magából. A rendhagyó promóciós eszközre már jelentkező is van, a Walt Disney. Azt tervezik, hogy az orlandói Disney Worldben Mickey egér alakú felhők lepik majd el az eget, egy rendezvényen.

A repülő logók tehát jó üzletnek ígérkeznek, annál is inkább, mert az ég, mint reklámfelület korlátlan méretű, és nem kell senkitől megvásárolni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés