free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Orgazmus imitátorok

HT         Címkék: hímtag, imitáció, orgazmus, szex, színlelés 2 hozzászólás

Az orgazmus mindenkinek jár, tehát pont annyi értelme van udvariasságból megjátszani az orgazmust, mint 16 éves kiscsajoknak latexbe bújt dominát alakítani.

Nagy szerencsénkre vannak olyan emberi tulajdonságok, amiket nem kell megtanulni. Ezek a képességek velünk születnek, nem kell különórákat venni lélegzésből, vagy szeretetből, vagy félelemből.  Az utánzást sem kell megtanulni, az ember csecsemőkora óta utánoz, így tanul meg felnőttnek lenni, és amikor már felnőtt, akkor is életmódok kopizásból, sztárok másolásából, a közvélemény által elfogadott viselkedési módokból, és a társadalmi közszokásnak megfelelő erkölcsi nézetek szerint él. A színlelés, a másolás, a beleérzés képessége alapvető emberi tulajdonság.Az ember nagyon sok mindent képes mímelni. Például tiszteletet vagy udvariasságot is, pedig egy középhangosan eleresztett illedelmes köszönés a szomszéd nénikének a lépcsőházban még nem jelent feltétlen tiszteletet, bár a tisztelet formaság, a formaság kód, ami megkönnyíti az emberek együttélését. Viszont legalább annyi értelme van udvariasságból megjátszani az orgazmust, mint szerelemet imitálni, vagy mint tizenhat éves kiscsajoknak latexbe bújt dominát alakítani egy nyilvános szórakozóhelyen.

Mindenki tudja, hogy az orgazmust sem kell megtanulni. Bárki képes elélvezni, maximum a nemi gyönyörig elvezető út lehet számára ismeretlen. Alap, hogy szexben első a nő, és hogy az orgazmus mindenkinek jár, mert a kéjérzés legnagyobb foka, a nemi kielégülés tetőpontja, és a börtönböntetésre ítélt lélek kábítószere. Viszont tipikus férfiszemlélet, ha egy pasi azt hiszi, hogy a csaja nem tud vele betelni szexuálisan. Az ilyen típusú nézeteket valló pasik szerint egy-két, a csajuknál elért, orgazmus már a mennyekbe emeli őket, és rögtön úgy érzik, hogy isteni rangot, de minimum egy szobrot érdemelnek. Az ilyen pasik általában kizárólagos érdemüknek tekintik a csajuk nemi gyönyörét, és nem nagy tudomány őket elélvezésre késztetni, csúcsra járatni. Az ilyen pasinak nincs túl sok szüksége erotofantáziájára, hogy berakja bármibe, ami szűk és csuszamlós, hogy aztán lökje, húzza, döfje, tossza, majd elélvezzen. És nem nagyon érdekli, ha partnere megjátsza az orgazmusát.

Alap, hogy egy pasi nemi szervéből  előtörő ejakulátum nem jár automatikus orgazmussal, de tény, hogy a férfiakból nemi gyönyörük csúcspontján távozó testnedv alapfeltétele a szexuális öröm érzésének. A csajok nemi gyönyöre a férfiakéhoz képest láthatatlan, de még a legjobb orgazmust színlelő csajok sem tudják az elélvezésük fiziológiai jeleit produkálni, mert egy elélvezéssel járó szex legalább annyi energiát von el a szervezetből, mint egy Cooper-teszt. Az orgazmust színlelő csaj nyöghet, sikoltozhat, markolhatja a lepedőt, vagy karmolhatja a hátat, de direkt nedvesedésre, szapora légzésre és szívverésre, teshőmérséklet emelkedésre, kiviruló orcára, izzadásra, testremegtetésére,  izomrángásokra, és méh összehúzódásra csak az igazán profi orgazmus színlelők képesek.A műorgazmus a felszabadult nemi extázishoz hasonlóan bizalmi kérdés. Alkalmi szexeléskor egy tapasztalt pasinak nem ér elröhögni a csajpartner műélvezeti műsorát sőt, ér szórakozni egy-egy jobban sikerült sikolyon, vagy lepedőbe markoláson. Vannak csajok, akik elképzelhetetlennek tartják, hogy ne közöljék a pasijukkal a szex végén az eredményt, és vannak olyan csajok is, akik inkább megjátszák azt, hogy élvezik a nemi életet, minthogy elárulják az igazi vágyaikat. A megfeleléskényszerből elkövetett nemi gyönyör színlelésnek legalább annyi értleme van, mint karitatív szándékból megjátszani az orgazmust. Eseti szexkor gusztus kérdése, hogy ki hogyan reagálja le a színlelt elélvezést, de stabil kapcsolatban műorgazmussal hitegetni a partnert arról, hogy például milyen nagyszerű szerető, legalább akkora baklövés, mint dugás közben szakítani, vagy mint orgazmus imitálásból versenyezni egy tévésóban. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés