free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beckham sokkoló az új Armani reklámban

KOB         Címkék: armani, davidbeckham, foci, futball, reklám 0 hozzászólás

A felismerhetetlenre köszörült és szálkásított Beckham még mindig tud nekünk újat mutatni, de már nem a focipályán. Állakat felseperni, alsónadrágra összpontosítani.

Az Armani új őszi/téli kollekciója a Vanity Fair amerikai magazin augusztusi számában mutatkozik majd be, előreláthatóan maximális eladási mutatókkal, mind a magazin, mind pedig az Armani alsónadrágok szempontjából. És, hogy tuti legyen a siker David Beckhamet is Armani alsónadrágba bújtatták, aki nem átallott a San Franciscó-i Macy áruházban olajozott testtel, fel és le glasszálni ezekben a neves alsóneműkben.

Az azóta elkészült képeket nézegetve az aranylábú golyóit stílusosan átneveztük labdákra, ugyanis a kukac alatt elhelyezkedő szervek legalább akkorának tűnnek az új Armani alsóneműbe csomagolva, mint egy tenisz labda.

www.bbc.co.uk, www.celebridiot.com, www.gqmagazine.co.ukJó, azért nem annyira sokkoló...

Ennél alacsonyabbra egy foci géniusz már iztosan nem kúszhat, de szerencsére, feleségének határozott véleménye van ezzel kapcsolatban is, amit csak remélni tudunk, hogy nyugtatóan hat az egykor tehetséges focistaként emlegetett férjurára. Szerintünk a nő teljesen meg van győződve arról, hogy férje nem más, mint kemény dohányt hozó próbababa.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés