free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk - szűk farmer, szűk póló

Borsa         Címkék: divat, igennem, ilyenekvagyunk, kirakat, utcánláttuk 4 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formál.

IGEN 

NEM 

 

 

No, hogy ne mindig csak a minimált helyezzük piedesztálra, heti ajánlatunk egy szín- és ötletgazdagabb kreatúra. Bár az idei, mintaorgiás/virágba borulós hippitrend annyira nem kenyerünk, alanyunk a napszemüveggel és az ultraszűk farmerrel kellően el is üti a dolog élét, a mell alatt gombolt dögös mellényke és diszkrét ékszerezés pedig életet lehel a nagy egészbe – nőies is, vérbő is, szerettük. 

Alapvetően semmi bajunk ezzel, komolyan, de ha már a rovat leadjében azt lőttük be, hogy a saját testünkkel megbarátkozva igyekezzünk kihozni a maximumot a "hozott anyagból", akkor azt mondanánk, hogy ne csináljunk erőembert magunkból egy majdnem ujjatlan felsővel, ha váll-, kar- és tartásügyileg annyira nem állunk jól (és mennyien vagyunk így ezzel, hja…). Az előnyösebb idomokra több hangsúlyt, a bátortalan sutaságnak meg veszonlá’!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés