free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Magas sarkú bébiknek

Borsa         Címkék: baromság, cipő, gyerek, hülyeség, magassarkú 0 hozzászólás

Amikor megláttuk az interneten a csecsemők számára kifejlesztett magassarkú topánt, percekig csak bambán néztünk magunk elé, hogy ilyen nincs. De van.


Amikor rátaláltunk az alábbi hírre, arra gondoltunk, hogy ez már annyira beteg, hogy egész egyszerűen nem lehet igaz. Miért nem lehet egy gyereket úgy kezelni, mint egy gyereket? Miért kell kis felnőttet faragni belőle?  Ehhez hasonló kérdések cikáztak fejünkben, de közben arra gondoltunk, hogy tulajdonképpen nem értjük, hogy min vagyunk meglepődve, hiszen láttunk már plasztikai sebészetet elmagyarázó gyerekkönyvet is.

A Heelarious nevű cég portékáját állítólag veszik az anyukák, mint a cukrot. Szerencsétlen babák,  pár hónaposan még nincsenek abban a helyzetben, hogy tiltakozzanak a borzalom ellen, így az értelmes anyukák lelkesen formálhatják saját kicsinyített másukká a gyereküket. Ha a mamin zebramintás tűsarkú van, akkor olyat kap az ő icipici szeme fénye is.

www.nypost.com, www.heelarious.com

Az idióta találmánynak egyetlen előnye, hogy olyan méretekben készülnek, hogy nullától hat hónapos korig tudják hordani a babák, tehát még nem tudnak lábra állni benne. És, ha még rá is állnának, a gyártó szerint a sarok összezsugorodna, hisz puha anyagból van. Tehát egyáltalán nem veszélyes a gyerekekre, viszont a honlap arra figyelmeztet, hogy extrém mosolygást és hisztérikus nevetést válthat ki a gyerekből, de ez teljesen normális.

Lehet, hogy mi más bolygóról jöttünk, de mi eddig úgy tudtuk, hogy egy félévesnél kisebb baba nagy ívben hanyagolja a kérdést, hogy mi van a lábán, az pedig pláne hidegen hagyja, hogy a pink, vagy párducmintás cipője egy műgyémánt-csattal zárható retikülben vásárolható meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés