free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Análszex

Borsa         Címkék: análszex, hímtag, közösülés, popó, szex 1 hozzászólás

A legtöbb pasi bírja az anális szexet, vagy legalábbis csillapíthatatlan gerjedelme miatt szeretné kipróbálni egyszer. Érdemes tehát tisztázni a hátsó fertályi topicot.

Annak ellenére, hogy az análszex a homoszexuális férfiak egyetlen közösülést imitáló lehetősége, hihetetlen népszerűségre tett szert az elmúlt évezredek során. A pornófilmeknek legalább annyi közük van az anális nemi érintkezés népszerűségéhez, mint az antikvitásnak, de a női hátsóba ejakulálást bírják a hetero pasik is.

A legtöbb pasi bírja az anális szexet, vagy legalábbis csillapíthatatlan gerjedelme miatt szeretné kipróbálni egyszer, mint a duált vagy a swingert. Manapság még értelmiségi körökben is ér elvitatkozni a seggből-szájba kérdésről, és naponta emberek milliárdjai bíztatják embertársaikat a seggnyalásra. A fenékkel szitkozódni, pajkosan csipkelődni  a magyar nyelv szépségeinek hála, az altáji humor kedvelőinek, és a fábristák nagy örömére, könnyedén lehet. Ha például valaki úgy kérdezi meg egy másik illetőtől a "Baj van?" helyett, hogy "Van valami hézag?", akkor lehet úgy felelni, hogy "Tömd be az orroddal!". Nyelvi lehetőségeinknek hála a fenék nyelvvel vagy egyéb más emberi testrésszel történő illetésére fel tudjuk hívni embertársaink figyelmét finomkodóan és ordenárén is, de az alap, hogy seggnyalónak nem hiszünk.
Még a vallásosak sem tudják pontosan, hogy mit is higgyenek az análszexről. Vannak, akik úgy vélik, hogy az istenük szerinti rendes szexualitásba nem fér bele az ánuszszex, mások istene szerint meg belefér. Mert ugye szüzességi kérdés, teherbeesési kockázat, meg ugye szemérmetlenség, züllöttség, kéjvágy és paráznaság. A neokonzervatívok és az ortodoxok is megegyeznek abban, hogy az ánusz tisztátalan, de az anális orgazmussal ők sem tudnak mit kezdeni.

Alap, hogy kétféle csajtípus létezik, az egyik élvezi az ánuszszexet, a másik pedig nem, ennek ellenére a többi, az erogén zónába tartozó, emberi testfelülethez hasonlóan az ánusz is érzéki beállítottság kérdése. A legtöbb csaj szereti a fenekét, és ugyanúgy tisztában van az érzékeket felajzó képességével, mint ahogy azzal is, hogy hogyan távoznak a salakanyagai a szervezetéből. Alkalmi szexpartnerrel érdemes tisztázni a hátsó fertály topicot a nemi érintkezés előtt, de még egy lelkes popószexhívő csajnak is el mehet a kedve az análtól.Minden pasi tudja, hogy szexuális akció közben, ha fenéktájon matat, vagy néha-néha a nyíláshoz téved az ember, akkor még azok a csajok is élvezik, akiknél nyugalmi állapotban negatív a hozzáállás.

Akármelyik pasi kerülhet olyan helyzetbe alkalmi partnerrel történő eseti szexelés közben, hogy  bár végtelen ideje van a nemi érintkezésre, de már a torkában dobog a szíve, a nemi akarása pedig megremegteti a testét az ujjbegyétől a tetőtől a talpáig, mert már lefejtette a nő testéről a könnyű gönceit, és a szájával tételesen és szakaszonként feltérképezte a csaja testét, és megízlelte minden porcikáját, és nyelvével érezte a nő pórusait, a könnyű pihéket, a nő ajkait és fogait, a testnedveit, és a tenyerében fogta a kemény feneket,  a csaj meg reszketve mosolyogott, beleborzongott az élvezetbe, és nyögdécselve örömködött, viszont amikor a pasi ujja és/vagy nyelve megpróbálja bevonni a szexuális örömszerzést keltő testrészek közé a csaj ánuszát, akkor a csaj nemet mond.Egy ánuszszexet kedvelő pasi ne bonyolódjon stabil viszonyba egy olyan csajjal, aki alapban elzárkózik a végbélnyílásba történő közösüléstől. Egy popószexet bíró pasinak még az olyan csajokkal sem könnyű a hűség és a monogámia, akik érdeklődnek az anális orgazmus iránt és/vagy a pasijuk kedvéért bevállalják az altesti szexet, hát még egy antianalistával.  Az antianalista csajokkal azért sem könnyű, mert nehezen fogadják el, ha análorientált stabil partnerük máshol elégíti ki ezirányú vágyait. Egy pasi kedvéért fenékszexelő csaj tudja, hogy ha otthon nem, máshol találja meg a nemi örömét az análszexelni vágyó férfije.

A pasi meg tudja, hogy az análszexbe belemenő csajának a vágya nem zsigeri eredetű. Persze az ánuszszexre fogékony és nyitott csajok sem vágynak állandóan csak arra, hogy az alkalmi vagy a stabil partnerük a feneküket farkalja, de, ha igen, akkor legalább őszinte a vágyuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés