free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső - Leárazás körkép: cipők

Borsa         Címkék: cipő, cucckereső, divat, kirakat, leárazás 0 hozzászólás

Még bőven benne vagyunk a nyárban, de a boltok kirakataiban már határozottan megjelentek a leárazást jelző százalékok. A cucckereső gyanakordva indult útnak.

Jócskán benne járunk még a nyárban, de a kiárusítások már elkezdődtek. Ennek apropóján néhány rész erejéig a Cucckeresőben is a leárazásokkal foglalkozunk. A cipőboltokkal kezdjük.
Amikor június közepe-vége tájékán megjelennek a kirakatokon a nyári kiárusításokat jelző, hatalmas százalékjelek, mi, nők jellemzően úgy rohamozzuk meg az üzleteket, mintha legalábbis kötelező volna. De ez vajon valóban arról szól, hogy de jó nekünk, mert klassz cuccokhoz juthatunk hozzá olcsóbban? Vagy inkább csak a spórolás illúzióját keltve ránk akarnak sózni mindenféle szedett-vedett holmit, amitől addig nem tudtak megszabadulni? Nekiindultunk és az üzleteket járva feltérképeztük a kínálatot és az állapotokat… A mai részben a cipőboltokét.


Nézegess leárazott cipőket!

A Vagabond kirakatüvegén 21-41%-os leértékelést hirdet a felirat, ami mondjuk csak mérsékelten szellemes, de megbocsátjuk. Szinte a teljes árukészletet leárazták, így a legtöbb cipő most 8000-11000 forint körüli áron kapható. Casual vonal a jellemző, legerősebb a felhozatal a hagyományos és peep toe balerinák, nem tanga fazonú papucsok, illetve kényelmes sarokmérettel rendelkező magassarkú cipők tekintetében, melyeket elsősorban fehér, rózsaszín, sárga és kék színekben lehet megvásárolni. Egyértelműen érdemes benézni az üzletbe, hiszen az ár/érték arány most egészen reális és nem csupán a nyár hátralévő részére újíthatunk be még egy-két lábbelit, hanem akadnak a polcokon őszi viseletre is alkalmas cipők is. 37-38-as méret is volt még szinte az összes találomra leemelt darabból, de gyaníthatóan ez az állapot nem lesz tartós, sosem szokott az lenni.Az Office Shoes kirakatát bazi nagy "Szenzációs leárazás" felirat díszíti, csak az a kár, hogy arra, amit odabent találtunk, ez egyáltalán nem igaz. Az árukészletnek csak egy kisebb részét árazták le, de nem azt, ami egy felnőtt nőt érdemben izgalomba hozhat. Ellenben az emós tinédzserek, illetve a bölcsészek találhatnak kedvükre valót és mivel őket sem diszkrimináljuk, ezért elmondjuk, 5000 forint körüli összegtől lehet hozzájutni halálfejes, lepkés és hasonló jellegű mintákkal ellátott, strasszokkal kirakott vászon, illetve csillámos felületű-, 7000 és 15000 forint között pedig földszínekben pompázó, bibliaügynök stílusú pumpsökhöz.Az Alberto Zagoban is nagyjából az egész árukészletre vonatkozik a leértékelés, bár azért az olcsóság így sem köszöntött be. A legkedvezményesebb áron kínált termékek is 15 000-20 000 forintról indulnak, de találtunk kedvezményesen is 50 000 forint feletti összegért vesztegetett lábbelit is. A felhozatal bántóan meghatározó részét jelenleg lakkcipők teszik ki: lakk szandálok, lakk peep toe-k és lakk balerinák minden mennyiségben, fekete, fehér, piros, sárga illetve zöld színekben. Aki ilyesmire pályázik, ebben az üzletben keresse.

A Leonardo cipőbolt polcai gyakorlatilag roskadoznak az árutól, túlnyomó többségben azonban a - mondjuk úgy - minőségileg és esztétikailag alulreprezentált példányok vannak, élen az ocsmányabbnál ocsmányabb, parafa talpú papucsokkal és szandálokkal. Az év közben is olcsóbb cipőkön nem annyira érződik a leértékelés, ezek egy-két ezressel olcsóbban, 3000-5000 forint körül vásárolhatók meg, bár mi a magunk részéről inkább nem vásárolnánk belőlük. Az árukészlet viszonylag jobbfélének nevezhető része, ami alapból huszonezres kategória, most féláron kapható. Utóbbit főleg fekete és piros, magas sarkú peep toe cipők teszik ki, ezek között, ha nagyon keresünk, lehet azért találni egy-két szimpatikusabb darabot, bár azokból már jellemzően hiányoznak a méltán népszerű 37-38-as méretek.Mintegy becsületből betértünk a Humanicba is, mentünk egy kört és nagyon hamar kint találtuk magunkat az üzletből. Csak az árukészlet egy kis részét árazták le, elsősorban a kifejezetten csúnya magas sarkú cipőket, szandálokat és papucsokat, melyeket nem hogy mi magunk nem vennénk fel, de mások lábán sem szívesen látnánk. Hervasztó. Mást erről sajnos nem tudunk mondani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés