free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vanessa Paradis a Miu Miu új arca

Borsa         Címkék: fotó, kishír, miumiu, reklám, vanessaparadis 0 hozzászólás

A Miu Miu dolgozott már Lindsay Lohannal és Kristen Dunsttal. Úgy tűnik, elegük lett a rehabos fruskákból, most a harmincéves, kétgyerekes Vanessa Paradis a márka arca.

Ha mostanában megkérdeznénk Vanessa Paradis-t, hogy miu-miu-mi újság, akkor biztos nem azt válaszolná, hogy unatkozik. Van, akinek a harmadik x felett már a nyugdíjazásáról beszélnek - Kate Mossról például már ez a hír járja -, de a szexi, babaarcú francia színésznő és modell, Vanessa Paradis még harmincöt évesen is képes besöpörni a legjobb munkákat.

Most épp a Pradához tartozó Miu Miu őszi/téli kollekciójának arcaként láthatjuk őt. Ezt a szerepet egyébként rendre olyan világhírű szépségek töltik be, mint Kim Basinger, Gwen Stefani vagy Lindsay Lohan. Legutoljára Kirsten Dunst reklámozta a márkát. A fotókat egyébként ugyanazok készítik majd, mint akik a Kirsten Dunsttal készült tavaszi kampány képeit is, de Alas and Marcus Piggott fotóművészek a buja budoárhangulatot leváltják, egy hűvösebb, futurisztikus imidzsre, és Paradis-t elegáns, ám sportos cuccokkban láthatjuk majd a plakátokon.

http://myitthings.com, www.purseblog.com, http://nymag.com

A Miu Miu sajtósa azt nyilatkozta, hogy szerinte Vannessa Paradis azért tökéletes válsztás erre a kampányra, mert egyszerre sugároz törékenységet és erőt. Ám az is lehet, hogy csak szívesebben dolgoznak egy sztárallűröktől mentes kétgyerekes családanyával, aki már tíz éve él párja - Johnny Deep - oldalán, mint egy depresszióval küzdő, rehabot is megjárt fiatal színésznővel.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés