free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Amy Winehouse mindent kibír

KOB         Címkék: amywinehouse, betegség, kishír, koncert, mandela 0 hozzászólás

Eddig még sajnáltuk Amy Winehouse-t, féltettük az önpusztító énekes tehetséget, de kezdünk rájönni, hogy nincs miért aggódni: Amy Winehouse elpusztíthatatlan.

Nemrég kiderült, hogy Amy Winehouse, angol énekesnő komoly tüdőbetegségben - emphysema a neve - szenved. Ezen felül szívbetegséget és kóros soványságot is megállapítottak nála az orvosok, de nagyon úgy tűnik, hogy mindez meg sem kottyan neki, Nelson Mandela szülinapján énekelt és a Glastonbury fesztiválon is simán koncertezett.

"Amy kínzó köhögő rohamoktól szenvedett már régóta, és többször vért is köpött, amiről persze sosem vett tudomást" - nyilatkozta nemrég az énekesnő egy ismerőse a Daily Mail anol napilapnak, de bármilyen ijesztő is tud lenni az ábrázata, úgy tűnik, Amy hihetetlen szívós csaj. Míg az emberek gonosz fogadásokat kötnek arra, hogy vajon mikor készül ki teljesen, ő töretlenül folytatja pörgős életmódját. Nelson Mandela szülinapjának alkalmából adott koncertjére egyenesen a betegágyból érkezett, és állítólag rögtön kórházi kezelésre sietett utána, bár ez nem tarthatott sokáig, hisz másnap már a Glastonbury Fesztiválon adott koncertet. Itt pedig még arra is futotta erejéből, hogy éneklés közben elagyabugyáljon egy rajongót, aki megcibálta az énekesnő haját. Ezek után azon sem csodálkoznánk, ha egy legközelebbi diagnózis azt az eredményt hozná, hogy Amy tulajdonképpen csodalény, akinek ereiben vér helyett már réges-rég alkohol és drog csörgedezik, és ez tartja életben.

www.freshnews.in, www.metro.co.uk

Amy Winehouse egy londoni külvárosban nőtt fel. Édesapja taxi sofőr, édesanyja pedig gyógyszerészk. Amy már gyermekkorában elkezdett énekelni. Tini korában nagyon sokféle zenét hallgatott. Tíz évesen létrehozott egy saját amatőr rap együttest. Winehouse debütáló albuma- melynek címe Frank- 2003 októberében jelent meg. Amy dalai pozitív kritikát kaptak mind a rajongóktól, mind a kritikusoktól. 2004-ben, Britanniában Frank című albuma vezette a toplistákat. Még ebben az évben jelölték A legjobb brit szólóénekesnő, valamint A legjobb brit előadó díjára is. Később pedig a saját maga által írt dalszövegeiért kapott díjat. Következő albuma, a Back to Black 2006 októberében jelent meg. Ez hozta meg számára a nagy áttörést, de azóta csak zülléseiről és drogbotrányairól hallunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés