free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Becsapós fekvőrendőr

Borsa         Címkék: fekvőrendőr, festés, kishír, philadelphia, rendőr 0 hozzászólás

Philadelphiában útakadálynak látszó aszfaltfestéssel akarták a rendőrök lassításra bírni a sofőröket, hiába. Nem gondolták, hogy mindenkit csak egyszer lehet becsapni.

Ha autókázás közben arra lennénk figyelmesek, hogy ismeretlen éles tárgyak fekszenek előttünk az úttesten, tuti a fékbe taposnánk. Amikor azonban azt tapasztalnánk, hogy csak egy trükkös háromdimenziósnak tűnő aszfaltfestésen  hajtottunk át, akkor biztos elkezdenénk szidni a gonosz kis graffitiseket.

Pedig, akik Philadelphiában hasonlóképp járnak, nem csintalan utcai művészeknek, hanem a helyi közlekedésbiztonsági szervnek esnek áldozatul. Az ottani fakabátok ugyanis úgy gondolták, hogy útakadálynak látszó festéssel is rávehetik a száguldozó sofőröket a lassításra, ráadásul ezzel még pénzt is spórolnak, mert sokkal olcsóbb pár festékszóróval mintát fújni a betonra, mint valódi fekvőrendőröket letenni.Állítólag a festés hatására kétszer annyian tartották be a sebességkorlátozásokat, mint azelőtt. A lelkesedés viszont alább hagyott, amikor tapasztalták azt, amit bárki előre megjósolt volna: aki egyszer bedőlt a csalásnak, az másodjára már úgy hajt át a nem létező fekvőrendőrön, mint a szél.

Okos rendőrék erre is kitalálták a megoldást. Közölték, hogy majd minden mű akadály mellé egy nagyon is valóságos közlekedési rendőrt tesznek, hogy komolyan vegyék az autósok a figyelmeztetést. Ennyit a spórolásról.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés