free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jessica Alba igazi anya akar lenni

Borsa         Címkék: hollywood, jessicaalba, kishír, színésznő, szül 0 hozzászólás

Hollywoodban az is hír, ha valaki normális. Jessica Alba szülése után nem plasztikáztatta magát, és a gyerekéről készült fotókból sem akar meggazdagodni.

Jessica Alba, a Sin Cityből és a Fanasztikus négyesből ismert amerikai színésznő, aki alig egy hónapja szülte meg kislányát, azzal kelt feltűnést, hogy nem kelt feltűnést. Vagyis úgy viselkedik és néz ki, mint egy normális anyuka. Nem fekszik kés alá, és nem akar üzletet csinálni saját újszülött gyereke  képeinek eladásából.

Amikor szülése után Jessica Alba először merészkedett a nyilvánosság elé, a hollywoodi stylisztok valószínűleg szívinfarktust kaptak, mert a terhessége előtt oly törékeny lányt - akit a Playboy 2006-ban még a legszexibb nőnek is megszavazott - vaskos combokkal és hatalmas mellekkel láthatták viszont. Hát igen, a normális ember Hollywoodban kirívó jelenség. Mostanra szépen leadott már súlyából, persze közel nem úgy néz ki, mint a legtöbb csontsovány celebmama, akik a műtőasztalról szinte egyenesen a plasztikai sebészek kései alá kerülnek.

http://popsugar.com

Alba - aki azt nyilatkozta, hogy igazi anyja akar lenni gyerekének, nem barátnője - úgy tűnik, próbál nem a szokásos sztárszülések forgatókönyve szerint eljárni. Férjével azt is kijelentették, hogy nem akarnak részt venni az első babafotóért járó licitben. A június elején megszületett kislányt eddig csak egy szinte hermetikusan lezárt bébi hordozóban hozták ki, "megmutatni" a világnak.

Az persze más kérdés, hogy a nagy titkolózással épp azt érik el, hogy a pletykalapok által annyira áhított fotó ára elkezd felkúszni az egekbe. A titkolózás elsülhet úgy is, mint Tom Cruise és Katie Holmes esetében, amikor még a baba létezését is megkérdőjelezte a  bulvársajtó, de akár ők is - mint Brad és Jolie - elérhetik, hogy a fotókért nyolcszámjegyű összeget ígérjenek a fotós hiénák.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés