free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kaméleon testek

Borsa         Címkék: holanő, kaméleon, kishír, rejtvény, testfestés 0 hozzászólás

A képen elrejtettünk egy állatot. Mi az? Hát persze, hogy a macska – ez még nem volt túl nehéz, de most jön a nehezített feladvány: a képen elrejtettünk egy nőt is, hol?


Beletelik pár másodpercbe, mire az ember kibogozza a tapétaminták tekervényeiből, hogy hol látunk csupán egy falat, és hol bújik meg egy emberi test. A profi "képrejtvényeket" egy ausztrál testfestő művész, Emma Hack készíti. 18 éve dolgozik ebben a szakmában, számos díjat nyert már munkáival, melyek közül több reklámcélból készült, de jelent már meg több naptára is, idén például egy barkácsáruház termékeihez készített hihetetlen ötletes testfestészeti alkotásokat.

www.emmahack.com.au
Nézd meg a többi testfestést is!

A tapétás sorozatban felváltva mutat be, vagy inkább rejt el embereket és az ausztrál állatvilág jellemző fajait. De legyen szó gyíkról, vagy emberről mindegyiket egy profi kaméleon tulajdonságaival ruházza fel. Persze az ő modelljeinek nem megy olyan könnyen a beolvadás a környezetbe,  mint egy kaméleonnak. Mivel Emma kézzel festi modelljeit, egy-egy mű elkészülte beletellik akár kilenc-tíz órába is, de volt már olyan, amit 19 órán át pingált.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés