free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nőcis szettek kismamáknak

Borsa         Címkék: átalakítás, elegáns, kismama, körszoknya, nőies 0 hozzászólás

Gyereket cipelve, homokozóban bukdácsolva, pelenkákkal felszerelve nehéz nőiesnek maradni. Pláne, ha a szülés alakunkon is nyomot hagyott. Borsastylist segít.

Ahogy korábban már felhívtuk figyelmeteket, hogy amennyiben veszitek a fáradtságot és felveszitek velünk a kapcsolatot, borsastylist szépen, sorban, mindenkit átalakít. Timi a tettek mezejére lépett, nem óvatoskodott, nem futott felesleges köröket, aminek azt lett a vége, hogy rendesen át lett alakítva. Nézzétek, és ha kedvet kaptok, ne sokat agyaljatok. Írjatok, jelentkezzetek. Nem csak kismamáknak segítünk: kirakat@borsa.hu

 

Timi alacsony, örökmozgó lány, nem mellesleg pedig újdonsült anyuka. Mivel a szülés után a fogyókúra helyett inkább a szoptatás mellett döntött, most a legnagyobb problémát a rajta maradt pár kiló és a megnövekedett mellei jelentik számára. Új formáira nehezen talált magának megfelelő ruhát, pláne, hogy egyszerre akart kényelmesen és nőiesen is öltözni. Jól tette, hogy írt nekünk, Borsastylist segített neki, hogy igazán nőies kismamává alakuljon.

Első szett

Csak azért, mert egy kisgyermekes anyuka legtöbb idejét a babájával tölti, és leginkább más kisgyerekek és kismamák társaságában tartózkodik, mondjuk egy játszótéren, még nem kell szakadt pólóban és kitaposott papucsban járkálnia. De igen, mi, gyerek nélküli harmincasok is el tudjuk képzelni, hogy van az a pillanat, amikor pont semmi hangulata és ereje a kismamának ahhoz, hogy a szekrény előtt állva azon meditáljon, hogy mit is húzna fel a játszótérre. Ennek ellenére, kitartunk amellett, hogy mégis csak venni kell a fáradtságot... Szóval, a farmer az egyik legkényelmesebb viselet és szinte bármivel kombinálható, alacsony lányok válasszanak maguknak egyenesszárú nadrágot, mert ez optikailag nem nyomja össze az alkatot, a trapézfarmerrel ellentétben. Filigrán, de alacsony lányok választhatnak csőfarmert is, de ha valaki combban kicsit erősebb, akkor jobb ha ezeket a fazonokat elkerüli.

Nézd meg a többi képet is az átalakításról!

A csíkos ruhák és felsőrészek nem minden esetben szélesítik az alakot optikailag, ha a csíkok színei nem túl kontrasztosak, akkor bátran hordhatják ezeket a darabokat teltebb lányok is. A világosszürke fehérrel, vagy az olívazöld sötétszürkével kombinálva jó választás lehet, a fekete fehér csíkokat azonban jobb elkerülni, bár az igazat megvallva ezek között is találunk olyan darabot, amely erősít a szabályt.

Első szett

Nadrág - GAS
Felső, nyaklánc - Chantall
Zakó - MEXX
Cipő - Vagabond


Alacsony lányok válasszanak egy-, maximum kétgombos, derékban szűkített zakót, mert ez nyújtani fogja a felsőtestüket, és arra is érdemes figyelni, hogy ne érjen tovább a fenék középvonalánál. A hosszú nyakláncok szintén nyújtják az alkatot, de a túl hangsúlyos darabokat jobb mellőzni.

Második szett

Timi két hét múlva esküvőre hivatalos, és még nem tudja, hogy mit vegyen fel, nem akar feszengeni, viszont elegáns ruhát szeretne. Neki a térdig érő darabok állnak a legjobban, viszont a sípcsontközépig érő szoknyákat nem ajánljuk, mert ezek rövidítik a lábszárat.A halcsonttal merevített pánt nélküli ruha formálja az alakot, de csak akkor, ha megfelelő a mérete. Ha a kelleténél nagyobb a ruha, akkor folyton csúszkálni fog, és viselőjének esélye se lesz felengedni a lagzin, ha állandóan a kebleinek előbukkanásától kell rettegnie. A túl kicsi méret pedig kötözött sonka jelmezre emlékeztet inkább, mint alkalmi ruhára.  Az ilyen merevítős ruhákba sokszor varrnak be melltartó részt, ilyen esetekben nem kell melltartót venni a ruha alá. Ha azonban a tervezők nem gondoltak erre, akkor a legjobb pánt nélküli melltartóval kombinálni. Nagymellű lányok inkább kerüljék a szivacsos darabokat. A szilikonpánt pedig még mindig tiltólistás!

Második szett

Ruha - Chantall
Cipő - Alberto Zago
Fülbevaló - Thomas Sabo


A cipőválasztásnál két szempontot kell figyelembe venni, kényelmes is legyen, meg szép is. A magasított talpú tűsarkúk ideális megoldást jelentek, ugyanis ezek az úgynevezett platform cipők nem terhelik meg a lábat annyira, mint vékony talpú társaik. Ha valaki mégsem tud ezektől megválni, akkor tegyen a cipőbe zselés talpbetétet.

Harmadik szett

A körszoknyáknak megvan az a jó tulajdonságuk, hogy akkor sem állnak rosszul, ha felszedünk pár kilót. A saját méretünknél egy számmal kisebb szoknya is jó lehet ránk, maximum egy kicsit feljebb csúszik.Csípőszoknya helyett derékszoknya lesz belőle, ideális megoldás azoknak, akik jól ismerik a jojó effektust. Viszont ezt a trükköt ceruzaszoknyával szigorúan tilos kipróbálni.

Harmadik szett

Szoknya, blúz - MEXX
Kardigán - XX by MEXX
Nyaklánc - Chantall
Cipő - Alberto Zago
Fülbevaló - Thomas Sabo


Nagymellű lányok pólók helyett bátran választhatnak inget, ugyanis ezek sokkal inkább kiemelik a melleiket, és kár lenne takargatni azt, ami szép.

1. Nőcis szettek kismamáknak
2. Játszós és munkaruhákLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés