free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sharon Stone szóvivő lett

Borsa         Címkék: dior, gyémánt, kishír, nyilatkozat, sharonstone 0 hozzászólás

Sharon Stone egy ékszereket gyártó cég arca és szóvivője lett. Ez elég merész vállalkozás, hisz az utóbbi időben nem sok jó származott abból, ha nyilatkozott.

Amikor 1992-ben, az Elemi ösztön azzal tette híressé Sharon Stone-t, hogy mindenki bepillanthatott  lábai közé, rögtön megjelentek azok a hírek, hogy a színésznő nem csak egy csinos szőke színésznőcske, mert bizony neki százötvenes az IQ-ja. Ezt a számadatot nem vitatjuk, de azért a tények időnként rácáfolnak erre.

Legutóbb például azt találta mondani, hogy Kína megérdemelte a földrengést, elítélendő tibeti politikája miatt. Persze később már alig győzött elégszer bocsánatot kérni, de a meggondolatlan - vagy sokkal inkább primitív - kijelentés miatt a Dior több reklámjából inkább kihagyta a színésznőt.Ehhez képest nagy bátorság a gyémánt ékszereiről híres Damiani cégtől, hogy Sharon Stone-nal promótálják új kollekciójukat.  Amíg csak szépen mosolyog és jól állnak rajta az ékszerek,  nem történhet semmi baj, de állítólag nemcsak arca, szóvivője is a cégnek.  Izgatottan várjuk a nyilatkozatait.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés