free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Citromillatú zokni büdős lábúaknak

Borsa         Címkék: büdös, citrom, kishír, tudós, zokni 0 hozzászólás

Vége a kornak, amikor vendégségben szégyenkezve vettük le a cipőnket. Portugál tudósok kifejlesztették a ruhába szőhető illatkapszulát, készül a citromszagú zokni.

A lábszag ciki, de mit csináljon az ember, ha hiába mossa szorgosan csülkeit, az egész napos cipőben füllesztés mellett, a legjobb lábszagűző spray-k sem hatnak? Esetleg reménykedhet, hogy a tudósok kitalálnak valamit. Úgy tűnik, ki is találtak, és talán hamarosan illatos zoknikat vehetünk a boltokban.Egy portugál kutatócsoport tagjai a Porto University laborjaiban addig szorgoskodtak, amíg ki nem találták, hogy szőhetnének a ruhákba parfümöt tartalmazó mikrokapszulákat. A mikrokapszulás szagosító eljárás egyébként már létezett korábban is, az illatos matricák előállításánál például ezt használták. Csakhogy ezeknél a mérgező formaldehidet használták még, ezért kellett találni egy olyan módszert, ami ruháknál is alkalmazható.

Ami a találmány felhasználási területét illeti, egyelőre csak a citromos illatú zokniban gondolkodnak az okosok, de ha a tudósoknak van egy kis üzleti érzékük, gyorsan keresnek egy kooperatív fehérneműgyártót, és piacra dobják a méz illatú bugyit. Szerintünk vinnék, mint a cukrot.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés