free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kate Moss lekéste a Stones lány esküvőjét

Borsa         Címkék: alicedellal, esküvő, katemoss, kishír, ronniewood 0 hozzászólás

Kate Moss tízpercet késett a Rolling Stones tag Ronnie Wood lányának az esküvőjéről. Talán csak feltűnésre vágyott, mert egy modell vetélytársa is ott volt.

A Rolling Stones basszusgitárosa, Ronnie Wood büszkén vezette lányát, Leah-t oltár elé, hogy az kimondja a boldogító igent Jack Macdonaldnek, a Sky News producerének. A meghitt pillanatokban azonban, a ceremónia kezdete után tíz perccel Kate Moss csörtetett keresztül a londoni Southwark Katedrális széksorai között. A fényképészek persze nyomban őt kezdték fotózni, a vendégek pedig sorra tekergették a fejüket hátrafelé, hogy lássák, mi a felfordulás oka.

Moss lányával, Lila Grace-szel és legújabb pasijával, a The Kills gitárosával,  Jamie Hince-szel érkezett kéz a kézben.  Nem ő volt az egyetlen híresség az esküvőn. A természetesen ide is fejpántban érkező Keith Richards mellett ott volt Mick Jagger is, aki, mint kiderült, sokkal jobban tudja, mi a diszkréció, mint Kate.  A Stones frontember észrevétlenül, egy oldalajtón keresztül távozott a ceremónia után, nehogy a fotósok utána szaladjanak, és az ifjú pár helyett őt fotózzák.
Ha megnézzük a vendégek listáját, akkor akár okot is találhatunk Kate Moss késésére. Lehet, hogy  ezzel akarta elérni, hogy ő is a figyelem középpontjába kerüljön az eseményen szintén résztvevő Alice Dellal modell mellett, akiről nemrég felreppent a hír, hogy az Agent Provocateur fehérnemű cég vezető modelljévé választja a túl öregnek tartott Kate Moss helyett.

Ahogy elnézzük Dellal szerelését, a nagyobb feltűnést mégis csak ő kelthette. Ám, ha választani kell Kate Moss rafinált szabású, elegáns, hosszú, ezüstszínű ruhája, és a durván lenőtt szőke, oldalt kiborotvált hajú fiatalabb modell közönséges miniruhás, bőrdzsekis összeállítása között, akkor mi nagyon határozottan Kate Moss mellett tesszük le a voksunkat.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés