free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Átalakított melóhelyi szerelések

Borsa         Címkék: átöltözés, buli, meló, parti, túlóra 2 hozzászólás

Senki sem megy szívesen kiskosztümben bulizni, de van, hogy már nincs idő munka után hazaszaladni. Sylistunk megmutatja, hogy alakítsd át munkaruhádat partiszetté.

Munkamániások gyakran eszmélnek arra, hogy csúnyán rájuk esteledett az irodában, ahol rendszerint már órák óta egy szál maguk nyomkodják a klaviatúrát. Ha barátaitok már öt percenként írják nektek a sürgető esemeseket, hogy hol vagytok már, és csak ti hiányoztok a buliból, akkor jobb, ha rájuk hallgattok. A munka úgyis megvár - sajnos. Ilyenkor azonban már nincs idő arra, hogy hazamenjetek átöltözni. Borsastyist most megmutatja, hogy egy-két egyszerű trükkel, hogyan lehet két legyet ütni egy csapásra, azaz hogyan lesz nappali öltözetből partyszett.

Nem kell bőröndöt cipelni magatokkal csak azért, mert este buliba készültök, elég bedobni a táskátokba egy-két olyan kiegészítőt, vagy kis helyet elfoglaló ruhadarabot, ami elég hangsúlyos ahhoz, hogy feldobja nappali szetteteket. Persze munkaruhában is elmehettek bulizni, nincs olyan szabály, ami ezt tiltaná, egyszerűen csak a legtöbben jobban érzik magunkat, ha este díszbe öltöznek.

I. szett

Ruha, cicanadrág - Patrizia Pepe (Heaven Store)
Bolero - New Yorker
Sál - C&A
Táska - MEXX
Cipő - Fornarina (Heaven Store)Nappali szerelés - Nézd meg az összes képet!

Miniruhában nem tanácsos dolgozni menni, egyrészt mert rosszallóan nézhet rátok a főnökötök (vagy épp a kaján vigyorát kell egész nap elviselnetek), másrészt nem is biztos, hogy kényelmes mindig odafigyelni, hogy mitek látszik ki az apró göncből. Az esti buliban viszont már bátran kivillanthatátok lábaitokat. A probléma áthidalására tökéletes a most divatos cicanadrág. Napközben kombináljuk a ruhát ezzel, vagy egy szűkszárú nadrággal.

Az A vonalú ruhákhoz nagyon kevés felsőrész passzol igazán jól, nehéz olyan zakót találni amelynek a szabásvonala nem "teszi tönkre" a ruhát, ezért a legjobb megoldás, ha a kabát vagy kardigán helyett bolerót választotok. Ez hagyja a ruhát érvényesülni és mégsem fogtok fázni. Érdemes akkora táskát magatokkal vinni, amiben kényelmesen elfér egy kisebb borítéktáska és egy tűsarkú cipő, a maxi bagek úgyis elég divatosak ahhoz, hogy ez ne okozzon problémát.

II. szett

Ruha, sál – Patrizia Pepe (Heaven Store)
Táska – Liu Jo (Heaven Store)
Cipő – Barbara Bui (Heaven Store) Cicanadrág le, magas sarkú fel, kész a parti cucc

Estére bátran váljatok meg a cicanadrágtól, a balerinát pedig cseréljétek le tűsarkúra, a lábatok úgyis egész nap kényelmes cipőbe volt bújtatva, úgyhogy ez a kis önsanyargatás még igazán belefér. Az ékszereket sem kell túlzásba vinni, elég ha a decens fehér sálat lecserélitek egy feltűnőbb darabra, amely lehetőség szerint passzol a táska színével, és már indulhattok is.

A frizurátokra sem kell több időt szánni két percnél, hosszú hajú lányok reggel fonják be a hajukat, és indulás előtt bontsák ki, majd egy kevés fixáló habbal, és az ujjaik segítségével borzolják össze az addigra hullámos tincseket. Rövidebb hajú lányok se essenek kétségbe, nekik sincs másra szükség, mint egy kevés vízre és vaxra, a kiválasztott finishterméket ezek után csak gondosan bele kell dolgozni a hajba, egészen addig, amíg borzos partifrizurát nem kapunk.

III. szett

Nadrág - Liu Jo (Heaven Store)
Cipő - Alberto Zago
Táska - C&A
Ing - New Yorker
Felső - Patrizia Pepe (Heaven Store)

 
Farmeres szerelés a munkába


Ha már unjátok a szövetnadrágot, munkába is nyugodtan felvehettek élre vasalt farmert, ezek kényelmesek és elegánsak is,  csak vasalásuk igényel egy kicsivel több odafigyelést, mert az élét minden egyes mosás után vissza kell vasalnotok. Ha ezt el szeretnétek kerülni, akkor keressetek olyan darabot aminek le van varrva az éle. Ez ugyan kevésbé elegáns, mint a hagyományos, de legalább a vasalást megspórolhatjátok. Alacsony lányok válasszanak egyenes szárú fazont, ugyanis a trapéz nem a legelőnyösebb számukra. A felsőrészt sem érdemes túlragozni, elég egy csőtop, rá egy blúz, és máris kész a gyorsan buli szereléssé alakítható decens, munkaruha.

IV. szett

Nadrág – Liu Jo (Heaven Store)
Cipő – Alberto Zago
Felsők – Patrizia Pepe (Heaven Store)
Ékszerek – New Yorker

 

A nadrág marad estére

Pillanatok alatt átalakulhattok, ha az inget lecserélitek egy sokkal feltűnőbb és kacérabb darabra, a szettet pedig néhány feltűnő ékszerekkel hangsúlyozzátok. Pár színes darabot mindig érdemes magatokkal hordani, a legjobb ha semleges színeket választunk, ugyanis ezek pillanatok alatt feldobják a ruhánkat.

1. Átalakított melóhelyi szerelések
2. Dekoratív sálból szexi topLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés