free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobban várt fellépő a Szigeten

Borsa         Címkék: banda, fellépő, koncert, lista, sziget 0 hozzászólás

Még több mint egy hónap a Szigetig, de már mi is alig bírunk magunkkal. Összegyűjtöttük az öt általunk leginkább várt előadót, a ráhangolódás kedvéért.

Augusztus 12-étől ismét felbolydul Óbuda, és a csendes kis szigetet ellepik a "szigetelők". Idén ugyan két nappal rövidebb ideig tapicskolhatunk térdig a sárban, illetve a homokban - az időjárástól függően -, de a kínálati fronton nem apad a színvonal. Idén is jut minden napra nagy név, vagy ha nem is olyan nagy, de legalább olyan jó. Öt fellépó, akiket a legjobban várunk.

www.sziget.hu Jamiroquai

Jamiroquai, az angliai jazz/funk/soul és fúziós banda már járt nálunk nem is egyszer, mégsem tudunk ráunni. A lendületes happyfunk zene és a karizmatikus frontember, Jay Kay - aki mellesleg a Jamiroquai név egyedüli jogtulajdonosa - olyan energiákat mozgósít minden koncert alkalmával, amiből utána még egy hónapig elvegetálhatunk, de legalábbis a vigyort garantáltan nem lehet majd letörülni a fejünkről.
odeo.comThe Killers

A The Killers a kakukktojás a listánkban, a világ egyik méltán legnépszerűbb Las Vegas-i kvartettje a minőségi rock igazi esszenciáit fűzi zenéjébe. Tavaly már jártak nálunk, akkor is taroltak, de valahogy nem tudjuk kikerülni őket. Bár meggyőződésünk, hogy The Killers muzsikája nagyon erős 80-as évek utánérzés, ettől függetlenül friss és lehengerlő, koncerten pedig még jobban átjön ez az elemi erő. Kicsit fintorgunk neki előre, de úgyis ott fogunk "boogizni" az első sorban.www.sziget.huR.E.M

Ha a listánkból ki kéne választani egy nevet, akkor valószínűleg az amerikai szolidrock nagykirályaira, az R.E.M-re böknénk rá. Ez nagyban köszönhető annak, hogy az idei sorlemezük, az Accelerate a mi ízlésünket is abszolút eltalálta, lendületes, harapós kis alternatív rock, intelligens szövegek, és Michael Stipe reszelős orgánuma. Persze a nosztalgia is közrejátszik, de az új lemez kapcsán igazi fejrázós élményre számítunk. 

www.sziget.huRóisín Murphy

Róisín Murphy a Moloko zenekar gyönyörű hangú énekesnője, egy korábbi listánk alkalmával mi már be is szavaztuk a legszebb hanggal megáldott énekesek közé, tehát abszolút egyértelmű, hogy élőben is szeretnénk látni. Murphy kisasszonynak tavaly már elmaradt egy budapesti koncertje, reméljük idén a Szigeten duplán kárpótol minket ezért a kis malőrért is.

www.artpool.huURH

Az URH vagyis az Ultra Rock Hírügynökség neve azoknak mondhat valamit, akik a 80-as években élték lázadó ifjúságukat, esetleg rendelkeznek egy idősebb testvérrel, akitől le lehetett nyúlni az agyonnyúzott URH kazikat. A zenekar több mint 18 éve nem lépett színpadra, idén azonban a VOLT Fesztiválon és a Szigeten is vállaltak egy "újrajátszást". Akik annak idején nagy fanok voltak biztos, hogy nem hagyják ki, de valószínűleg szép számmal leszünk olyanok is, akik eddig csak felvételről élvezték a magyar underground egyik legmeghatározóbb együttesének zenéjét.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés