free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Begyűrődő nadrágszár

kirakat@borsa.hu         Címkék: begyűrődik, hosszú, levág, nadrág, szakértő 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Borsa!
 
A tanácsotokat szeretném kérni, nadrág-ügyben. Van egy fekete lenvászon nadrágom, ami körülbelül a cipősarkam közepéig (majdnem a végéig) ér. Rövidebbre nem akartam vágni, mert elég alacsony vagyok. A problémám az, hogy lépéskor begyűrődik a sarkam alá, és összegyűrődik. Sajnos szeretek papucsban járni (ami egyébként elegáns fekete). Szerintetek mégis vágjam rövidebbre a szárát?
 

Köszönöm a segítséget!

 

Angi

Kedves Angi!

A helyzet az, hogy szinte minden könnyű anyagból készült nadrág ugyanígy fog viselkedni. Egyébként ez a kisebbik rossz, ha már választani lehet. Egy túlságosan rövidre vágott nadrág, ráadásul lenből, sokkal kiábrándítóbb látványt nyújt, mint, a begyűrődő szár. Azért sem érdemes levágatni a nadrág szárát, mert a laza szövésű nyári anyagok akkor mutatnak igazán szépen, ha itt-ott kicsit buggyosak. Ha az elegánsnak szánt nadrágodat lejjebb vágatnád, akkor már csak lapos sarkú papuccsal, vagy saruval tudnád hordani, és akkor pont azt veszítenéd el, amit nagyon szeretsz benne.

Ha mindenképpen hozzá szeretnél nyúlni a nadrághoz, akkor érdemes végiggondolni, hogy, milyen nadrághosszt tudsz a legjobban kihasználni. Nem célszerű akkorára vágatni, amiveé csak egy cipőt hordhatunk. Abban is igazad van, ha alacsony vagy, akkor nem jó a túl rövid, ugyanis az nem nyújt optikailag sőt, pont ellenkező hatást fogsz elérni.

Szóval a legjobban akkor jársz, ha megbarátkozol azzal, hogy nadrág szára időről időre begyűrődik a sarkad alá, másik - bár költségesebb - megoldás, ha beruházol egy új, zárt sarkú cipőbe.

Remélem tudtam segíteni!

Daniella
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés