free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Világító kuki és egyéb dizájncsillárok

Borsa         Címkék: csillár, holland, kishír, kuki, lámpa 0 hozzászólás

Ha egy előkelő, sznob barátunk kastélyába vennénk kristálycsillárt, véletlenül se a Rock and Royal cég termékeit válasszuk. Tuti kiakadnának a kuki formájú csilláron.

Egy kristálycsillárt el tudunk képzelni a színházban, kastélyokban, előkelő lakásokban, de egy modern kégliben nem igazán. Pedig a Rock and Royal kristálycsillárai nem éppen palotákba valók, viszont simán el tudnánk képzelni egy polgárpukkasztó rokker,  például Ozzy Osbourne lakásában. A cég ugyanis újraértelmezte a hagyományos világító berendezést, és igazi művészetet, és annál is több vagányságot vitt bele. Hihetetlenebbnél hihetetlenebb formákban készítik a lámpákat kezdve a pisztolyformától, a halálfejen át a péniszig.

www.rockandroyal.com
Nézd meg a többi vicces formájú csillárt is!

A cég 2005-ben alakult Hollandiában - hol máshol pattanna ki a művészek fejéből a kukicsillár, mint abban az országban, ahol a prostiknak saját kirakata van, és múzeumot szentelnek a szexnek.

A Rock&Royal - amely egyébként lélegzetelállító mozaikokat is gyárt a csillárok mellett - először a 2006-os milliomos vásáron a Millionaire Fairen mutatkozott be Cannes-ban, és ez a tény már sugallja a sajnálatos tényt is, hogy akkor lesz nekünk, a művészekkel közös párbeszéd alapján megtervezett, saját igényeink szerint több hónap alatt elkészített egyedi alakú kristálycsillárunk, amikor milliomosok leszünk. Vagyis soha. Kár... Hátha hamarosan kijönnek az Ikeás verziók.
Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés