free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Világító kuki és egyéb dizájncsillárok

Borsa         Címkék: csillár, holland, kishír, kuki, lámpa 0 hozzászólás

Ha egy előkelő, sznob barátunk kastélyába vennénk kristálycsillárt, véletlenül se a Rock and Royal cég termékeit válasszuk. Tuti kiakadnának a kuki formájú csilláron.

Egy kristálycsillárt el tudunk képzelni a színházban, kastélyokban, előkelő lakásokban, de egy modern kégliben nem igazán. Pedig a Rock and Royal kristálycsillárai nem éppen palotákba valók, viszont simán el tudnánk képzelni egy polgárpukkasztó rokker,  például Ozzy Osbourne lakásában. A cég ugyanis újraértelmezte a hagyományos világító berendezést, és igazi művészetet, és annál is több vagányságot vitt bele. Hihetetlenebbnél hihetetlenebb formákban készítik a lámpákat kezdve a pisztolyformától, a halálfejen át a péniszig.

www.rockandroyal.com
Nézd meg a többi vicces formájú csillárt is!

A cég 2005-ben alakult Hollandiában - hol máshol pattanna ki a művészek fejéből a kukicsillár, mint abban az országban, ahol a prostiknak saját kirakata van, és múzeumot szentelnek a szexnek.

A Rock&Royal - amely egyébként lélegzetelállító mozaikokat is gyárt a csillárok mellett - először a 2006-os milliomos vásáron a Millionaire Fairen mutatkozott be Cannes-ban, és ez a tény már sugallja a sajnálatos tényt is, hogy akkor lesz nekünk, a művészekkel közös párbeszéd alapján megtervezett, saját igényeink szerint több hónap alatt elkészített egyedi alakú kristálycsillárunk, amikor milliomosok leszünk. Vagyis soha. Kár... Hátha hamarosan kijönnek az Ikeás verziók.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés