free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beckham hatalmas...plakátja

KOB         Címkék: alsónadrág, armani, beckham, kishír, plakát 0 hozzászólás

Sikoltozó, őrjöngő nők, lebénult forgalom. Nem ufók szálltak le San Francisco utcáira, csak leleplezték Beckham nyolc emelet magas Armani alsónadrágos reklámplakátját.

Ha egy nyolc emelet magas Beckham nézne velünk szembe, biztos mi is felsikoltanánk, de nem a gyönyörtől, hanem az ijedtségtől. Amikor San Franciscoban leleplezték a Marcy's áruházra fellógatott hatalmas plakátot, amin Beckham egy falatnyi Armani alsóban feszít, szabályos őrjöngésbe kezdtek a nem kis számban összesereglett nők. Úgy sejtjük, hogy igazából nem is a plakát mérete, még csak nem is olajosan csillogó teste, hanem Beckham alsónadrágján átsejlő - istenadta, vagy a Photoshopnak köszönhető? - termetes adottságai hozták lázba a csajokat.

www.celebritymound.com

Az angol focista, aki 2007-ben futballkarrierje építése okán érkezett feleségével, Victoria Beckhammel az Államokba,  úgy tűnik, mostanra gond nélkül beilleszkedett az ottani szubkultúrába. Kitűnően tudja bosszantani szomszédait, például Mark Wahlberget, és megtalálta a pénzszerzés viszonylag egyszerűbb formáját is: nagyszerű bugyimodell lett. Csak épp egyre kevesebbszer jut eszünkbe, hogy ő tulajdonképpen egy focista. Azt hihetnénk, hogy már nyoma sincs az egyszerű angol futbalistának, aki egykor még hatalmas reklámplakátok helyett az angol arisztokraták privilégiumaira áhítozott és nemesi címet szeretett volna.

Bár, ha blogját olvassuk, akkor kiderülhet, nem egy felfuvalkodott sztár ő. Szegény, szinte nem is érti, mi zajlik körülötte, és őt hökkentette meg leginkább, hogy ekkora cécó övezte saját plakátjának leleplezését: "Engem mindig meglep, hogy bizonyos dolgok mekkora figyelmet kapnak a közönségtől. Ám, ez a figyelem, amelyet Az Armani kampány kapott egyenesen sokkoló volt." Még a végén kiderül Beckhamről, hogy kicsi az önbecsülése. Nem baj, ami a plakáton lényeges, az úgy is elég nagy.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés