free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bikinis zöldségek mint reklámmodellek

Borsa         Címkék: bikini, kishír, konyhaigép, modell, zöldség 0 hozzászólás

Reklámfotókon ritkán látni nagy fenekű, pocakos fürdőruhás modelleket. Egy konyhai robotgép reklámjain viszont ilyenek vannak, igaz a modellek zöldségek.

A reklámszakemberekről sokan tartják azt, hogy csak zöldségeket beszélnek, de az izraeli Grey reklámügynökség kreatívjai ezúttal inkább amellett döntöttek, hogy zöldségek felhasználásával kommunikálnak. Fürdőruha formában lehámozott zöldségekről készült reklámfotókkal népszerűsítenek ugyanis egy konyhai multifunkciós gépet.

www.trendhunter.com

A padlizsán, a krumpli és a tök, hiába faragtak le belőlük, mégis bájosan pufi testtel "pózolnak" a plakátokon, de ez nem véletlen, hiszen a lényeg a nagyság, mert a reklámban szereplő konyhai gép is a Magimix XL nevet viseli, és a termékleírás szerint minden eddiginél nagyobb teljesítményű ketyerével van dolgunk. Nagy űrtartalom, sok funkció, aprít, szeletel, facsar mindenféle kaját, amiket nagy darabokban is beledobálhatunk. Hát, igen, ha belehajigáljuk a szerkezetbe ezeket a jókora "elhízott" zöldségeket, akkor máris értelmet nyer a reklám szlogenje: The Big is in, vagyis: A nagyság belül van!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés