free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rossz férjek

Borsa         Címkék: család, feleség, férj, hímtag, rossz 0 hozzászólás

Nem minden rossz férj hord átizzadt atlétát, de minden férj rossz, aki erőszakos, és nem törődik családja testi, lelki épségével. Hímtag összeszedte a rossz férj ismérveit.

Bár nem minden rossz férj feszít asszonyverő kűrruhában otthon, de a rosszférji státusz könnyedén elérhető akármelyik stabil kapcsolatban vagy családban élő férfi számára. Viszont nem árt tudni, hogy két alapvető rosszférjségi ok, a gondoskodás és a bizalom hiánya, automatikusan a stabil kapcsolat felbomlásával jár.Alap, hogy évezredek óta a férjek a családfők, és hogy egy nő és egy férfi bármilyen típusú stabil kapcsolata, gyerek nélkül nem család. Közismert, hogy a család praktikus eszköz az önfenntartási ösztön életben tartására, és országunk adópolitikája szerint is gazdaságosabb családban felnevelni egy gyereket, sőt egyelőre még a közvélemény is inkább örül annak, ha egy leszármazott a család intézményében cseperedik fel.

Alap, hogy az elején minden férfi jó apa szeretne lenni, legalább is a sajátjánál klasszabb, de az is alap, hogy eszményi férj nincsen, és mindenkiből válhat rossz férj. A rossz férjjel ellentétben egy eszményi férj a csaj családjának is megfelel. Amikor a kiválasztott lány mamája is bírja a férjet, mert az hűséges és kitartó, és mert hisz abban, hogy a család  mindennek az alapja, és a fogyasztói társadalmunk és piacgazdaságunk legkisebb egysége. Viszont azt is tudja minden anyuka, hogy rossz férjből nem lesz jó családfő.A világszerte uralkodó amerikai álom szerint a rossz férj sört vedelve bámulja a tévét és rabszolgatartó despotaként trónol a foteljában asszonyverő polóban. Ennek ellenére nem minden rossz férj hord otthon félig átizzadt atlétatrikót, de az biztos, hogy minden férj rossz, aki erőszakos, nem törődik családja testi és lelki épségével és/vagy mindenen feszkózik és/vagy mindenért veszekszik és/vagy direkt játszmázik a nézetkülönbségekért. A rosszférji státusz hűtlenséggel, lóvétlansággal, pénzhajhászással, drogozással is könnyedén elérhető.

A házas csajok viszont nagyon sokáig képesek eltűrni a férjük rosszaságait, például alkoholizálását, vagy azt, hogy a férj nem tiszteli, nem ismeri el, nem becsüli meg, és nem tekinti őket egyenjogúnak. És bár a férjség, az apasághoz hasonlóan, érzelmi tényező, de azok is rossz férjek, akik csak akkor veszik észre, hogy a nejük ki van bukva, ha eltörik a mécses, és könnyek hullanak.Mindenki tudja, hogy a szegénység nem szégyen, hanem állapot, de a rossz férj nem gondoskodik a családjáról. Egy rossz férj nem törődik a nejével és a leszármazottaival.  Egy rossz férj nem ügyel a famíliájára, nem vigyázz rájuk, nem látja el őket, nem ad nekik pénzt. Egy férfi nem mentegetőzhet azzal, hogy szegény, mert felelőssége teljes tudatában vállalta az utódnemzést. Ez persze nem jelenti azt, hogy azok a férjapák, akik, bár hajtják a sikert, űzik az ipart, keresik a pénzt, és kitömik tartásdíjjal a közeli hozzátartozóikat, de nem a feleségeikkel és a gyerekeikkel élnek, jó apák lennének. Viszont alap, hogy nem minden eladó, a csonka család meg nem család, és egy vastag, elvált apa nem feltétlenül rossz családfő.

A bizalmatlan férjek is rosszak. Nekik az asszony inkább lelkiismeret, mint segítség. Egy rossz férj nem hisz a feleségében, feleségének. A bizalmatlan férjek egyik legszélsőségesebb esete a kórosan gyanakvó típus. A kóros gyanú az olyan, hogy már a sorsszerűséget is összeesküvésnek sejted. Olyannak, amit a hátad mögött beszélnek meg a többiek. Előre kitervelik, hogy te jól belelépj a csapdájukba, és teljesítsd az akaratukat, esetleg elképzelj magadnak egy jövőt, amit akarnak.A kóros gyanú olyan, mint amikor kiskorúnak néznek, ami lehet, hogy jó neked, meg a következményei is hasznosak, de zavar az összeesküvés ténye. Sokkal könnyebb a helyzeted akkor, ha csak azon bosszankodsz, hogy csak azért porszívózik a feleséged, hogy téged zavarjon. Meg egyébként is könnyen megsértődik az ember. Magunknak meg ne okozzunk külön sérülést! Ne sértsd meg magad sohasem!
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés