free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Jackson valóság show

Borsa         Címkék: család, jackson, jacksonfive, összehozza, zene 0 hozzászólás

Joe Jackson kitalálta, hogy újra összehozza a Jackson5-ot. Ad hozzá még két lánytestvért, néhány kamerát és eladja őket jó pénzért. Mert kell a valóság, ugye.

A Jackson család feje, Joe Jackson, az apa, legújabb ötlete, hogy újból összehozza a családot, na nem szeretetből, csakis pénzszerzési  céllal. A nagy ötlet, hogy újból összeálljon a legendás Jackson 5 együttes, és,  ha már ilyen szépen együtt van a család, jöjjön még LaToya és Janet is és költözzenek be mind egy házba. És persze az egészet vegyék a kamerák, had legyen a tévénézőnek is valami öröme.

A Jackson 5 megújulása már vagy egy évtizede szóbeszéd Amerikában, és most úgy tűnik, adóságai miatt már Michael is benne lenne a dologban. Állítólag már minden tesó rábólintott a reality show ötletére és vállalták, hogy visszaköltöznek a családi rezidenciába, Los Angeles egyik lepukkant negyedébe, Encinóba. Így nemcsak azt láthatnánk, miképp énekel az új, kibővített Jackson 5, hanem azt is, hogy vesznek össze a reggelinél a kukoricapelyhen.

www.celebitchy.com, www.celebcrust.com

Ez mind szép lenne, de Michael, a különc, természetesen  kijelentette, hogy nem költözik össze a pereputtyal, de a producerek szerint ennek ellenére is nagy részt  vállal majd a család életében, és így a show-ban is, de főleg a zenei munkálatokban. Michael ugyanis kijelentette, ami a zenéket illeti, az utolsó szó csak az övé lehet. 

A reality show ötlete ugyan uncsi - utoljára Lindsay Lohan családja sütötte el - , de akár be is jöhet nekik. Végül is, veszteni valója nincs a családnak, hisz már annyira mélyre süllyedtek hírnév és anyagiak terén egyaránt. Lehet, hogy innen már tényleg nincs más út, mint visszatérni az alapokhoz, és kezdeni mindent elölről.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés