free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Jackson valóság show

Borsa         Címkék: család, jackson, jacksonfive, összehozza, zene 0 hozzászólás

Joe Jackson kitalálta, hogy újra összehozza a Jackson5-ot. Ad hozzá még két lánytestvért, néhány kamerát és eladja őket jó pénzért. Mert kell a valóság, ugye.

A Jackson család feje, Joe Jackson, az apa, legújabb ötlete, hogy újból összehozza a családot, na nem szeretetből, csakis pénzszerzési  céllal. A nagy ötlet, hogy újból összeálljon a legendás Jackson 5 együttes, és,  ha már ilyen szépen együtt van a család, jöjjön még LaToya és Janet is és költözzenek be mind egy házba. És persze az egészet vegyék a kamerák, had legyen a tévénézőnek is valami öröme.

A Jackson 5 megújulása már vagy egy évtizede szóbeszéd Amerikában, és most úgy tűnik, adóságai miatt már Michael is benne lenne a dologban. Állítólag már minden tesó rábólintott a reality show ötletére és vállalták, hogy visszaköltöznek a családi rezidenciába, Los Angeles egyik lepukkant negyedébe, Encinóba. Így nemcsak azt láthatnánk, miképp énekel az új, kibővített Jackson 5, hanem azt is, hogy vesznek össze a reggelinél a kukoricapelyhen.

www.celebitchy.com, www.celebcrust.com

Ez mind szép lenne, de Michael, a különc, természetesen  kijelentette, hogy nem költözik össze a pereputtyal, de a producerek szerint ennek ellenére is nagy részt  vállal majd a család életében, és így a show-ban is, de főleg a zenei munkálatokban. Michael ugyanis kijelentette, ami a zenéket illeti, az utolsó szó csak az övé lehet. 

A reality show ötlete ugyan uncsi - utoljára Lindsay Lohan családja sütötte el - , de akár be is jöhet nekik. Végül is, veszteni valója nincs a családnak, hisz már annyira mélyre süllyedtek hírnév és anyagiak terén egyaránt. Lehet, hogy innen már tényleg nincs más út, mint visszatérni az alapokhoz, és kezdeni mindent elölről.
 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés