free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ismerd meg: Stella McCartney

Borsa         Címkék: adidas, állatvédő, divat, ismerdmeg, stellamccartney 0 hozzászólás

Stella McCartney nem azért sikeres, mert híres az apja. A Beatles tag, Paul lánya tehetségével érte el, hogy celebek és hétköznapi csajok egyaránt az ő ruháit hordják.

Napjainkban a McCartney név már nemcsak a zenerajongók körében ismert, az egykori Beatles tag, Paul McCartney lánya Stella gondoskodott arról, hogy a jól csengő családnevet a divat világában is ismerté tegye. Ismerd meg sorozatunk következő tagja: Stella McCartney.

 

Sokan állítják, hogy a fiatal tervező nem kapcsolatival, hanem puszta tehetségével érte el azt, amit kitűzött maga elé. Ezt bizonyítja az is, hogy az utolsó két vizsgakollekciójának minden egyes darabja, még a bemutató napján elkelt. Ezek után már egyenes út vezetett az akkor éppen túlélésért küzdő Chloéhoz, 1997-től 2001-ig dolgozott a divatház művészeti vezetőjeként.

www.style.com

Nézegess még több ruhát Stella McCartney-től! 

 

A Chloénál eltöltött évek végképp ráébresztették, hogy leginkább egy saját márkában tud kiteljesedni, a már addig is létező Stella McCartney márkát a Gucci-csoport támogatásával újraélesztette és a várt siker nem maradt el. Bemutatói soha nem okoznak csalódást, a vidám és egyben hordható ruhák az egyébként igencsak finnyás sztárok ízlésének is megfelelnek. Madonna és Gwyneth Paltrow is nagy rajongója az általa megálmodott ruháknak. 2005 óta minden szezonban tervez egy-egy kollekciót az Adidasnak, amelyek szinte pillanatok alatt az eladási lista csúcsára repülnek. Stella nem gondolja, hogy a nagyközönség számára is elérhető, olcsóbb márkáknak való tervezés derogálna neki, így örömmel vállalta a H&M felkérését egy kollekció megkreálására. Édesanyjához, Lindához hasonlóan ő is lelkes állatvédő, és a ruhái megálmodásakor semmilyen állati eredetű anyagot sem használ fel.

Sokan azt állítják, hogy az általa készített ruhák nagy szerepet játszottak abban, hogy a nyolcvanas években divatos szabásvonalak ismét hódítanak. A korábban inkább sportos ruháiról elhíresült tervező az idei szezonban inkább a romantikus vonalvezetést részesítette előnyben. Idén tavaszra a nőket pasztell színű könnyű esésű anyagból készült ruhákba öltöztette. Ami viszont nem maradhat el: a nagy zseb, még a legromantikusabb ruhákon is találunk egy-egy rá jellemző zsebmegoldást. A Stella által kreált stílus követői bátran válasszanak nőies, de mégis egyszerű darabokat, amelyek a természetes szépséget hivatottak kihangsúlyozni, és a kiválasztott ruhát pedig bátran kombinálják kényelmes szandálokkal, amiből idén a telitalpú a menő. Az elsődleges szempont pedig a kényelem, nincsenek felesleges díszítések és rojtok, a kollekció egésze a praktikumról szól, amely sok esetben a nők elsődleges szempontja.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés