free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lenin nyalóka

Borsa         Címkék: kishír, kóla, kommunizmus, lenin, nyalóka 0 hozzászólás

Egy amerikai webáruházból Lenin fejét ábrázoló nyalókát vásárolhatunk. Ha fel akarnánk idézni a múltat, akkor mi inkább a jó öreg kakasos nyalókát választanánk.

Jól látsz, kedves Borsaolvasó, ezt itt Vlagyimir Iljics Lenin. Ha egy pillanatra zavarba jöttél, akkor az nyilván azért  van, mert a Földnek azon a felén, ahol mi és közeli szomszédaink laknak legtöbbször mellszoborként láttuk ezt az ábrázatot, de ez most egy nyalóka. Ha valakinek eddig az lett volna az álma, hogy egyszer Lenin kopasz fejét nyalogassa, most végre megvalósíthatja ezt a perverziót.

www.mcphee.com

Természetesen a terméket egy amerikai - csupa hasonlóan "vicces" terméket áruló - weboldalon árulják, Kelet-Európában valószínű nem érzik az emberek annyira szükségét, hogy újból belekóstoljanak a kommunizmusba. Ráadásul a Lenin nyalóka kóla ízű, ami azért is vicces, mert a propaganda anno a Coca Colát csak mint a gonosz imperialista métely megtestesüléseként, kábítószerként emlegették. Aki kellőképpen nosztalgikus hangulatba került, megrendelheti, alig 28 dollárét már 24 darab Lenin nyalókát kapunk, nyalhatjuk!
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés