free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem lesz Jóbarátok mozi

KOB         Címkék: jenniferaniston, jóbarátok, kishír, mozi, sorozat 0 hozzászólás

Jennifer Aniston végre rábólintott arra, hogy újból Rachel bőrébe bújjon. Lesz Jóbarátok mozi - olvastuk a híreket. Aztán kiderült az igazság: mégsem lesz nagyfilm.

Eredetileg, az angol Heat magazin értesülései szerint arról akartunk beszámolni, hogy már több, mint valószínű, hogy lesz Jóbarátok mozifilm. Azóta, hogy négy évvel ezelőtt leforgatták a  népszerű sorozat utolsó epizódját, már többször felvetődött a mozifilm ötlete,  de Jennifer Aniston miatt a terv eddig nem valósult meg - adták hírül és örömmel hallottuk,  hogy Jennifer végre igent mondott.

 

A sorozatban szereplő hat színész közül a Rachel szerepét játszó Jennifer Aniston az egyetlen, akinek a színészi karrierje beindult a sorozat után, viszont karrierje nagy részében azért harcolt, hogy kikerüljön végre a Rachel-skatulyából, így nem csoda, hogy nem rajongott azért, hogy újra ráosszák az elkényeztetett jóbarát szerepét.

www.dailymail.co.uk

De nem kell idegeskednie a kisasszonynak, ugyanis semmilyen Jóbarátos filmszerep nem vár rá, a mozifilm forgatásának híre ugyanis kósza pletykának bizonyult, a Warner filmstúdió, a Monicát alakító Courteney Cox és a Chandlert játszó Metthew Perry kórusban tiltakoztak az álhír ellen. Kár!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés