free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Prostik divatbemutatója Madridban

Borsa         Címkék: divatbemutató, kishír, madrir, prosti, utca 0 hozzászólás

Az utcalány az utcán dolgozik, ha ezt is elveszik tőle, felkopik az álla. A madridi prostik felvették a harcot. Divatbemutatóval próbálták visszahódítani az utcát.

Most végre azok is láthattak divatbemutatót, akik sosem jutnának el egy ilyen helyre. Igaz, nem túl előkelő műsort láthattak, viszont annál színesebb volt a produkció. A fellépő modellek ugyanis a madridi prostituáltak voltak, a bemutató helye a munkahelyük volt, vagyis az utca, és nem meglepő módon saját kreációikban libegtek végig a kifutón a lányok - bár a nemi hovatartozást illetően nem mernék semmit biztosan állítani.

 

www.collegeotr.com

Nézd meg, milyen volt a prosti divatbemutató!

Nem a divatvilágba akarnak betörni, hanem csak saját munkájukat akarják tisztességesen végezni. Teljesen érthető igény, minden állampolgárnak joga ez. Viszont a spanyol törvények szerint a prostitúció illegális, ennek ellenére persze ott is sokan űzik ezt az ipart. Munkahelyeiket azonban sokszor el kell hagyniuk vagy a környék lakosainak tiltakozása miatt, vagy azért, mert magánkézbe kerülnek a bejáratott placcok. Mint ahogy elmondták, ők nem akartak mást, csak megmutatni, hogy nem kell tőlük senkinek tartania, és, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy nekik is van joguk a munkához. Irigylésre méltó ez a lelkes munkavágy!
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés