free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Uma Thurmant eljegyezték

Borsa         Címkék: arpadbusson, eljegyzés, esküvő, oltár, umathurman 0 hozzászólás

Úgy néz ki, Uma Thurman harmadszorra is feleség lesz. A multimilliomos Arpad Busson nem bízta a véletlenre: nyolckarátos gyémántgyűrűt virított és aratott.

Uma Thurmant harmadszor is az oltár elé csábítják, a szerencsés illető ezúttal a multimilliomos bróker Arpad Busson, aki olyan történelmi nagyságú gyémánt gyűrűt nyomott a színésznő orra alá, amelyre nem lehet nemet mondani.

Gratulálunk, legalábbis a NYOLC karátos gyémánt gyűrűhöz biztosan, amit állítólag az eljegyzéskor az ujjára húztak. A gigantikus óriás követ a  mondák szerint húsz másik gyémánt veszi körbe, de a képeken sajnos nem látható. Kár, mert mi elképzelni sem tudjuk, hogyan férhet rá egyetlen gyűrűre ennyi gyémánt. Busson biztosan nagyon szeretheti a színésznőt, dicséretes nagy hévvel készülnek az esküvőre és az új házasságra, bár már mindegyikül többször megégette magát.


www.celebitchy.com

Uma első férje Gary Oldman volt, igaz csak egy kis ideig 1990-től 1992-ig. Aztán jött Ethan Hawke, akitől 2003-ban vált el, amikor a pasit rajta kapta a bébiszitterrel. Ebból a házasságból két gyermeke is van a színésznőnek. Ám Arpad is hoz két gyereket az új családba, méghozzá a gyönyörű modelltől, Elle Macpherson-tól, akit a vad katolikus Busson nem vett feleségül eljegyzésük ellenére sem, mert Macpherson bár elvált volt, templomban esküdött. Azóta úgy tűnik, szelidültek szigorú vallási nézetei, Uma Thurman ugyanis buddhista.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés