free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Uma Thurmant eljegyezték

Borsa         Címkék: arpadbusson, eljegyzés, esküvő, oltár, umathurman 0 hozzászólás

Úgy néz ki, Uma Thurman harmadszorra is feleség lesz. A multimilliomos Arpad Busson nem bízta a véletlenre: nyolckarátos gyémántgyűrűt virított és aratott.

Uma Thurmant harmadszor is az oltár elé csábítják, a szerencsés illető ezúttal a multimilliomos bróker Arpad Busson, aki olyan történelmi nagyságú gyémánt gyűrűt nyomott a színésznő orra alá, amelyre nem lehet nemet mondani.

Gratulálunk, legalábbis a NYOLC karátos gyémánt gyűrűhöz biztosan, amit állítólag az eljegyzéskor az ujjára húztak. A gigantikus óriás követ a  mondák szerint húsz másik gyémánt veszi körbe, de a képeken sajnos nem látható. Kár, mert mi elképzelni sem tudjuk, hogyan férhet rá egyetlen gyűrűre ennyi gyémánt. Busson biztosan nagyon szeretheti a színésznőt, dicséretes nagy hévvel készülnek az esküvőre és az új házasságra, bár már mindegyikül többször megégette magát.


www.celebitchy.com

Uma első férje Gary Oldman volt, igaz csak egy kis ideig 1990-től 1992-ig. Aztán jött Ethan Hawke, akitől 2003-ban vált el, amikor a pasit rajta kapta a bébiszitterrel. Ebból a házasságból két gyermeke is van a színésznőnek. Ám Arpad is hoz két gyereket az új családba, méghozzá a gyönyörű modelltől, Elle Macpherson-tól, akit a vad katolikus Busson nem vett feleségül eljegyzésük ellenére sem, mert Macpherson bár elvált volt, templomban esküdött. Azóta úgy tűnik, szelidültek szigorú vallási nézetei, Uma Thurman ugyanis buddhista.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés