free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Két celeb bébi született egy napon

KOB         Címkék: celeb, gyerek, kidman, kishír, mcconaughey 0 hozzászólás

Jó hónapja van a paparazziknak, két celeb gyerek született, ráadásul egy napon. McConaughey már el adta az első fotó közlésének jogát, Kidman viszont ingyen adná.

A Camila Alves-Matthew McConaughey kettősnek, és a Nicole Kidman-Keith Urban párosnak egy napon született meg a kisbabája.  A kicsik július 7-én, hétfőn látták meg a napvilágot.

Az amerikai színész, Matthew McConaughey és brazil modell barátnője, Camila épp egy egyhetes tengerparti nyaraláson voltak túl, amikor megszületett babájuk. Mini Matti az US Weekly értesülései szerint 3 kiló 30 dekával érkezett, és a szülők a Levi nevet adták neki. Mielőtt mindenki a farmer márkára asszociálna, eláruljuk, hogy a Levi bibliai név, ez Máté apostol másik neve - de ezt nagyon jól tudja, aki olvasta például a Mester és Margaritát. Matthew (magyarul Máté), tehát ilyen fondorlatos módon adta a fiának saját nevét.
 
Az ausztrál színésznő, Nicole Kidman rendesen meghökkentette a világot, amikor  bejelentették Sunday Rose világra jöttét, hisz pocakja kis mérete alapján még jó pár hónapot jósoltak neki az újságírók. Ennek ellenére a Kidman-Urban bébi 40 dekával lekörözte Matthew-ékét, 3 kiló 70 dekát nyomott.

http://thesuperficial.com, www.celebitchy.com

Kidmannak és Urbannek ez az első közös gyereke.  A színésznő fogadott gyermekei a 15 éves Isabella és a 13 éves Connor, Tom Cruise vigyázó szemei alatt, a Szcientológia szabályai szerint nevelkednek. A pletykák szerint Kidman kislányának pont azért lett Sunday a neve (ami magyarul vasárnapot jelent), hogy ezzel a katolikus vallásának tisztelegjen. A vasárnap ugyanis az Úr napja a katolikus vallás szerint. Kidman azonban azt állította, hogy az ausztrál művészet és festészet egyik nagy támogatójáról, Sunday Reedről kapta a nevét. Katie Holmes valószínűleg az utóbbi magyarázatnak hitt, különben nem valószínű, hogy vitt volna ajándékot a kis Kidmannak.

A celeb gyerekek születése mindig jó üzlet, Matthew és Camila állítólag már el is adták az első fénykép jogát a OK! magazinnak hárommillió dollárért. Kidmanék ezzel szemben azt nyilatkozták, hogy, ha kiadják a sajtónak gyerekük fotóját, akkor csak is ingyen. Ők nem a pénzszerzésre, hanem a költésre koncentráltak az utóbbi héten. Állítólag vettek egy ausztrál birtokot, és egy új házikót Beverly Hillsben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés