free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Két celeb bébi született egy napon

KOB         Címkék: celeb, gyerek, kidman, kishír, mcconaughey 0 hozzászólás

Jó hónapja van a paparazziknak, két celeb gyerek született, ráadásul egy napon. McConaughey már el adta az első fotó közlésének jogát, Kidman viszont ingyen adná.

A Camila Alves-Matthew McConaughey kettősnek, és a Nicole Kidman-Keith Urban párosnak egy napon született meg a kisbabája.  A kicsik július 7-én, hétfőn látták meg a napvilágot.

Az amerikai színész, Matthew McConaughey és brazil modell barátnője, Camila épp egy egyhetes tengerparti nyaraláson voltak túl, amikor megszületett babájuk. Mini Matti az US Weekly értesülései szerint 3 kiló 30 dekával érkezett, és a szülők a Levi nevet adták neki. Mielőtt mindenki a farmer márkára asszociálna, eláruljuk, hogy a Levi bibliai név, ez Máté apostol másik neve - de ezt nagyon jól tudja, aki olvasta például a Mester és Margaritát. Matthew (magyarul Máté), tehát ilyen fondorlatos módon adta a fiának saját nevét.
 
Az ausztrál színésznő, Nicole Kidman rendesen meghökkentette a világot, amikor  bejelentették Sunday Rose világra jöttét, hisz pocakja kis mérete alapján még jó pár hónapot jósoltak neki az újságírók. Ennek ellenére a Kidman-Urban bébi 40 dekával lekörözte Matthew-ékét, 3 kiló 70 dekát nyomott.

http://thesuperficial.com, www.celebitchy.com

Kidmannak és Urbannek ez az első közös gyereke.  A színésznő fogadott gyermekei a 15 éves Isabella és a 13 éves Connor, Tom Cruise vigyázó szemei alatt, a Szcientológia szabályai szerint nevelkednek. A pletykák szerint Kidman kislányának pont azért lett Sunday a neve (ami magyarul vasárnapot jelent), hogy ezzel a katolikus vallásának tisztelegjen. A vasárnap ugyanis az Úr napja a katolikus vallás szerint. Kidman azonban azt állította, hogy az ausztrál művészet és festészet egyik nagy támogatójáról, Sunday Reedről kapta a nevét. Katie Holmes valószínűleg az utóbbi magyarázatnak hitt, különben nem valószínű, hogy vitt volna ajándékot a kis Kidmannak.

A celeb gyerekek születése mindig jó üzlet, Matthew és Camila állítólag már el is adták az első fénykép jogát a OK! magazinnak hárommillió dollárért. Kidmanék ezzel szemben azt nyilatkozták, hogy, ha kiadják a sajtónak gyerekük fotóját, akkor csak is ingyen. Ők nem a pénzszerzésre, hanem a költésre koncentráltak az utóbbi héten. Állítólag vettek egy ausztrál birtokot, és egy új házikót Beverly Hillsben.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés