free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tipikus öltözködési bakik

Borsa         Címkék: bakik, divat, hibák, öltözködés, stílus 2 hozzászólás

Borsastylist kritikus ugyan, de csak nekünk akar jót. Szembesít minket a leggyakrabban elkövetett öltözködési bakikkal, hogy tanulhassunk saját hibáinkból.

A Borsánál nem hiszünk abban, hogy a divatot őrült tempóban, kényszeresen kell követni, ennél sokkal fontosabb, hogy a kiválasztott ruhákat a magunkénak érezzük és ne feszengjünk az aktuális szettünkben. Ha valaki trottyos nadrágban érzi jól magát letaposott tornacipőben, ám legyen, áldásunk rá. Ám vannak olyan bakik, amikkel rendszeresen találkozunk, és amiktől tényleg a hajunkat tépjük. Most itt a remek alkalom, hogy megtanuljátok, melyikek azok a vérlázító divatbakik, amelyeket szigorúan tilos elkövetni.


Cipőről lelógó lábujj - néz még több képet az öltözködési bakikról!

Valamiért ez mostanában még a sztárok körében is elkezdett elterjedni, valószínűleg a világ nagy cipőgyártói már csak és kizárólag egy méretet gyártanak a különböző fazonú lábbelikből, és sajnos nem mindenki hamupipőke. Így fordulhat elő az, hogy csajok tömkelege rohangál mocskos lábujjakkal. Ha cipőt vesztek mindig próbáljátok fel és lépjetek benne párat, ugyanis, ha lábfejnél nem elég szűk a kiválasztott darab, akkor a lábujjak könyörtelenül ki fognak kandikálni az orr-részen. A papucsoknál a helyzet ugyanez, ráadásul itt már nemcsak az esztétikai kérdések játszanak szerepet, a lábnál kisebb papucs balesetveszélyes és egészségtelen is. Ha nem megfelelő méretű cipőt hordotok a lábatok hamarabb el fog fáradni, és ekkor még a vizesedésről és a vízhólyagokról nem is beszéltünk.


Szűk ing vagy blúz

Az ingről csaknem lepattanó gomb egy a nyolcvanas évekbeli pornófilmben még elmegy, de a  hétköznapokban ciki. Ha megfelelő méretet választunk, akkor a gombok a helyükön maradnak. Tehát ha a blúz szétpattanni készül mellünkön, nem a gyártókban van a hiba, hanem mi vásároltunk a kelleténél kisebb blúzt. Csak azért, mert valaki tekintélyt parancsoló dekoltázzsal rendelkezik, még nem kötelező közszemlére tenni. Tilos próba nélkül vásárolni, mert amíg az egyik márkánál jó volt ránk az M-es, a másiknál már kicsinek bizonyulhat.

Túl kicsi póló

A pattanásig feszült ingnél csak egy rosszabb van, az állandóan felpöndörödő varrás mentén megnyúlt póló. Ha valakinek nagy a melle, akkor inkább válasszon nagyobb pólót, így elkerülheti azt, hogy felcsússzon a hasán, ráadásul a feszüléstől eltorzult minta sem szívderítő látvány. Aki pedig deréktájon úszógumikkal van felszerelve az inkább kerülje a rövid pólókat, mert teljesen olyan benyomást fog kelteni, mintha pólója összement volna a mosásban.


Cipőkanállal felhúzott nadrág

Na ez az a baki, amitől Borsastylist  tényleg kiborul, nem elég, hogy teljesen egészségtelen, de még a látvány is erősen korhatáros. Úszógumija a nők igen nagy százalékának van, és nem kell szégyellni, sőt, a férfiak igencsak kedvelik ezt az optikai tuningot - ezt már biztosan bebizonyították a brit tudósok is -, viszont ez nem jelenti azt, hogy mutogatni kell.

1. Tipikus öltözködési bakik
2. Bokavillantás, stílus keverésLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés