free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A halálra gondolva

Borsa         Címkék: halál, hímtag, , vámpír, vér 0 hozzászólás

Az elmúlás gondolatának feldolgozása és elfogadása mindenkire másképp hat. Hímtagunk például vámpír lett, nem csajozik és már szerelmes sem akar lenni.

Amióta Hímtagból vámpír lett még a szerelemhez sem volt indíttatása. Még a könnyű alkalmi kalandok sem hozták lázba, mindentől elment a kedve, és ez nem kis mértékben volt köszönhető a korosodásnak, a halál gondolatának, és annak, hogy Hímtagból vámpír lett.Egykor, amikor Hímtag még nem volt vámpír és nem gondolt annyit a halálra, már annak örült, amikor egy csaj ábrándos tekintettel kapta el a pillantását és szexuális fantáziát beindító módon szemezett vele. Sőt, egy nőért azelőtt hosszú kilométereket utazott, mostanság viszont a sarki szórakozóhelyre sem volt hajlandó bemenni, hiába is csábította számos kecsegtető alkalmi kapcsolat lehetősége. Pedig Hímtag a csajokat kereste mindenütt. A nőket vizslatta a tengerpartokon, a vadvízi evezéseken, a sípályákon. A kortárs táncelőadásokra is csak azért járt, hogy a táncoscsajokat bámulja, és templomba is csak azért tért be néha, hogy szűzlányok gyónását hallgassa ki.

És amikor csak úgy, minden cél nélkül bolyongott szerte a világban, titkon és igazán, akkor is a potenciális ismeretlen csajokat kereste ezerrel. Sőt még egy AC/DC koncerten is elsősorban a női felhozatalon élvezkedett és nem Angus gitárjátékán. Hímtagot csak a csajok szórakoztatták. Minden tapasztalat, amit megszerzett, minden mondat, amit megtanult, minden út, amit bejárt csak azt a célt szolgálta, hogy csajozhasson, hogy bókokat hazudhasson mindenféle nők fülébe, és hogy csókokat liheghessen a nyakukba. De amióta Hímtagból vámpír lett, elmaradtak az izzó tekintetek, a heves smárolások, és az igazándiból elkövetett szívből jövő ölelések.Hímtag azelőtt sem vetette meg a csajok vérét, például soha nem riadt vissza egy menstruáló női nemi szerv testnedvétől, ahogy a vérző vagina orális izgatásától sem, de amióta Hímtag vámpír lett még inkább megszerette a vért. Hímtag hitt a vérben. Hitte, hogy ha nő akad az útjába, akkor a csaj vére új életet önt belé, vadiúj testnedvet az ereibe és vadiúj gondolatokat az agytekervényeibe. Hímtag a többi vámpírral ellentétben sohasem vadászott, sohasem cserkészte be az áldozatait, legtöbbször a véletlenben bízva, a sorsra  számítva csak bizonytalanul sejtette, hogy most is, mint akármikor valamiféle csajba botlik, akit hevességével vagy közönyével meghódíthat.

Hímtag most is, mint rendszerint, egy zenés-táncos szórakozóhelyen várta, hogy a jószerencse mellésodorjon egy potenciális véradót, egy csajt, akit a sors küld, hogy csillapítsa az étvágyát. Hímtag közönyösen nézte a táncolókat, amikor összetalálkozott egy csajjal, aki direkt marketing tevékenységet űzött a helyen. A lányt azért fizették, hogy haveri alapon rábeszéljen embereket a dohányzásra, és első szándékból emiatt is ült le Hímtaghoz. Viszont Hímtag nem vett tudomást a csajról, aki megbabonázott szemekkel telepedett le mellé, csak közönyösen szemlélte a táncparkettet, és jóval később vette észre, hogy a lánynak könnybe lábadt a tekintete és gesztenyebarna a haja. És majdnem elalélt, amikor Hímtag ajkát az ajkához nyomta.Akartál valamit mondani? - kérdezte Hímtag azon a mély hangon, amit azóta használt, hogy vámpírrá vált. A lány nem felelt. Hallgatásában valami néma, elfojtott sírással küszködött, olyasmivel, ami egy óriási sírás maradványa. - Meg akarok halni - válaszolta olyan hangon a lány, amit akkor használ az ember, ha nem szeretné, hogy szavai mögül előtörjön az eddig elrejtett zokogása. Hímtag, bár már rengetegszer hallotta női szájakból elhangozni ezt a mondatot, ujja begyeivel szelíden megsimította a lány nyakát. - Még fiatal vagy a halálra - mondta Hímtag, de a lány csak megvonta a vállát, és azzal az elszánt merev tekintettel nézett maga elé a semmibe, ahogy csak az igazán kiábrándult emberek tudnak nézni. - Úgyis meghalok - mondta a lány. Hímtag közönyösen nézte a zenés-táncos szórakozóhely mulatóit. - Szerelmes vagy? - kérdezte kis idő múltával.A lány ekkor hevesen zokogni kezdett, és válaszát könnyeibe és zsebkendőjébe fojtotta. Hímtag nem nézett rá többet, tőle elfordulva hallgatott. A lány még egy darabig szipogott Hímtag mellett, aztán hirtelen otthagyta. Hímtag elmélázva nézett a továbbsiető lány után. Huszonegy-két éves egyetemista csajnak tűnt, aki tandíjkiegészítésként állt be hostessnek, és melózik az éjszakában. Szép arc, gesztenyebarna haj, jó mell, jó segg. Csinos volt, mint a hostessek általában. Olyan karcsú volt és vékony, amilyenek csak a húszas csajok tudnak lenni. - Szép halott leszel - gondolta Hímtag és felhajtotta italát. 

 

Folytatása következik. 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés