free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Így öltözz az állásinterjúra!

kirakat@borsa.hu         Címkék: állásinterjú, kirakat, szabályok, szakértő, viselet 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Daniella,

mostanában sokat járok állásinterjúra, és habár általában tudom mi áll jó, mostanában kicsit elbizonytalanodtam, hogyan is illik ilyenkor felöltözni. Szerintem a fekete szoknya+fehér ing, kosztüm már unalmas, viszont nem tudom, hogy mivel lehet feldobni ilyenkor az öltözékünket. Nyári melegben fel lehet venni szandált, ujjatlant, vagy ez szigorúan tilos? Vagy a most divatos peep-toe cipőben, ha pirosra van lakkozva a körmöm, az illik, vagy nem illik az állás interjúra.

Köszi előre is a választ a többi állás kereső nevében is :)

Csibu


Kedves Csibu,

mivel az állásinterjúkon nem csak te beszélsz, hanem a ruhád is, ezért érdemes olyan darabokat választani, amelyek valamelyest tükrözik az egyéniségedet. Ez nem azt jelenti, hogy túlzásba kell vinni, de mondjuk, ha valaki imádja a pinket, akkor felesleges talpig feketébe öltöznie. A megjelenést illető szabályok már sokkal lazábbak, mint korábban, nem fontos konzervatív kiskosztümben megjelenni, a hangsúly sokkal inkább a harmónián van.

A hagyományos fekete-fehér összeállítást bátran dobd fel színes kiegészítőkkel vagy akár színes táskával és cipővel. Nyugodtan elmehetsz nyitott cipőben vagy szandálban is sőt, kánikula idején a kosztümöt is lecserélheted egy visszafogott nyári ruhára. A tavalyi kánikulában több munkahelyen is elrendeltek hőségriadót, és a megfáradt alkalmazottak bátran vehettek fel ezután nyáriasabb szetteket. A színes körömről egyébként csak annyit, hogy a piros vagy egyéb harsány színeket jobb elkerülni, mert ez még mindig sokakban kelt visszás érzéseket, ráadásul az élénk színű körmöm csak akkor igazán szép, ha a festés hibátlanra sikerül.

Remélem tudtam segíteni.

Daniella
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés