free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fodros bugyi férfiaknak

Borsa         Címkék: bugyi, csipke, féfri, fodor, kishír 4 hozzászólás

Ezek a bugyik a mi ízlésünknek ugyan túl virágosak, fodrosak, és kicsit trottyosak is, de szerencsére nem is nekünk, nőknek készültek. Íme, a bugyi pasiknak.

A képen látható bájos bugyogók - a látszat ellenére - nem a Bridget Jones-bugyi kategóriába tartoznak. Ugyanis nem is nőknek készülnek, hanem férfiaknak. Képzeljük el, hogy Daniel Cleaveren ( Hugh Grant szerepe a Bridget Jones naplójában) ilyen alsó van, az ominózus "nagy bugyi jelenetben"... Bridget biztos sírva fakadt volna az irigységtől.

www.manties.net
Nézz még több férfi bugyit!

A kifejezetten férfiaknak szánt színes, csipkés, fodros, virágos bugyik neve Manties - a szó az "angol" man (férfi) és a "panties" (női bugyi) szavak összevonásából keletkezett. A termék kitalálói szerint a férfiak, akik felveszik ezeket a vicces darabokat különlegesnek, és nagyon szexinek fogják érezni magukat, és, ha egyszer felpróbálták, nehezen fognak megválni a kényelmes viselettől, amiben természetesen elegendő hely van minden altesti szervnek is.

A terméket népszerűsítő weboldal ötleteket is ad, hogy milyen alkalmakra ideális a Manties: adhatjuk ajándékba nászéjszakára, legénybúcsún, nyugdíjba vonuláskor, de mindennapos viseletre és randibugyinak is tökéletes. A gyártók szerint. Aki bukik a kislánynak öltözött férfiakra, az máris rendelhet egyet pasijának. Egy közös ágyon ugrálás és pajkos párnacsata után pedig még befonhatjátok egymás haját is!Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés