free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes harisnyában

Borsa         Címkék: harisnya, igennem, összhang, színes, utca 8 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

 

Igen 

Nem 

 

 

Feltűnő, erős, nagyon karakteres szett – kenterbe veri a láthatósági mellényt, annyi bizonyos. És akár még soknak is érezhetjük a tojássárga-dominanciát, pláne, hogy halványarany cipellő és táska lett mellé választva, mégis következetes, jól átgondolt, határozott kompozíció a végeredmény. A laza farmerrövidnaci a szemüveggel visszavesz egy leheletnyit a durvaságból, a könnyű ékszerezés pedig ügyesen tompít - nem csordul túl a látvány. Csak merészeknek!  

Nyilván ilyesféle színű göncben nem nagyon lehet rejtőzködni, ezerből is kiszúrja az ember a pinkbe burkolt barátnőt - és ha már fesztiválszezont írunk, sőt a trend is előirányozza: virágozzék minden virág. Viszont a mellékszereplőket nagyobb óvattal válogassuk a feltűnő szerelés mellé, azaz: a rikító darabokat nem kell még pluszba megfejelni óriási, masnis ezüst övvel, és valahogy a fehér, lyukacsos szandálka sem keretezi rendesen az összképet. Precízebben, Loliták!
 

  


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés