free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gigantikus szökőkút épül Dubaiban

Borsa         Címkék: dubai, kishír, legnagyobb, perzsa-öböl, szökőkút 0 hozzászólás

Tervezzük, hogy jövőre Dubaiban nyaralunk, akkor már kész lesz a világ legnagyobb szökőkútja. Merünk nagyot álmodni. A dubaiak is. Csak ők meg is valósítják.

Már hozzászoktunk, hogy Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában mindenből a legnagyobb, a legmagasabb, leghosszabb épül. A város neve lassan már egyet jelent a fényűző luxussal. A hétcsillagos szálloda, a mesterségesen épített pálmafa alakú szigetcsoport, és a legmagasabb épület után most a leghatalmasabb szökőkutat tervezik megépíteni.
www.sandierpastures.com

Az eddigi legnagyobb Las Vegasban, a Bellagio szálloda előtti szökőkút volt, de a dubaiak  most egy annál 25 százalékkal nagyobbat terveznek. Hossza 250 méter hosszú lesz és körülbelül 140 méter magasra fogja lövellni az összesen 83 000 liternyi vizet. De nehogy azt higgyük, hogy "csak" egy gigantikus csobogót építenek, természetesen fény-show is járul az építményhez, melyet körülbelül 6600 fényforrás és 50 színes kivetítő szolgáltat majd. Körülbelül kétszáznyolcvanmillió dollárba fog kerülni, és valahol a Perzsa- öbölben fogják megépíteni, jövőre már talán személyesen is megnézheti, aki véletlenül arra vetődik. Fényképeket mindenképp küldjön róla!
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés