free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tarantino pornósztárral forgat

KOB         Címkék: kishír, pornó, színésznő, tarantino, terapatrick 0 hozzászólás

Tarantino filmjeire eddig is csődültek a moziba, de most biztosan sikerül megnyernie a pornó rajongók népes táborát is. Új filmjének főszerepét egy pornósztár játsza.

Quentin Tarantino a pornó királynőt, Tera Patrickot szeretné megnyerni legújabb filmjének, egy a hatvanas években készült kultuszfilm újraforgatott verziójának főszerepére - adta hírül a The New York Post amerikai napilap.

A brutálisan nyers, és csavaros sztorijairól híres rendező, Quentin Tarantino újraforgatja Russ Meyer 1965-ben készült kultuszfilmjét, a Faster Pussycat, Kill! Kill!-t. Az eredeti történet három sztriptíz táncosról szól, akik a sivatagban való autózgatás közben találkoznak egy ifjú párral. Miután a férfin túladnak, a nőt túszul ejtik. Egy elhagyatott tanyán kötnek ki, ahol tudomásuk szerint egy rokkant öreg fószer és két fia pénzt rejteget; a csajok persze beindulnak a lóvéra.

A rendező úgy tervezi a film eredeti címe marad, amit Meyer egyébként azért adott, hogy reprezentálja a tartalmat: a faster a gyorsaságot jelenti, a pussycat a szexet, a Kill! Kill! pedig a brutalitást. Semmi kétség, hogy a Tarantino sztorija is tartogat majd néhány beteges jelenetet, nem kevés vért és meglepetést is, de a brutális jelenetek mellé azonban ezek szerint most a pornó is betársul.

www.imdb.com, www.complex.com, www.thesun.co.uk

A rendező és a pornócsillag nagyon egymásra találtak. Quentin úgy nyilatkozott, hogy csodálja Tera előző filmjeiben már megmutatkozó tehetségét - hát igen, így is lehet nevezni -, Tera pedig kijelentette: "Egyértelmű, hogy nem akartam egész életemben ezt (mármint a pornót- a szerk.) csinálni." Tehát  benne van a buliban, hogyne lenne, hiszen ettől a filmtől reméli a nagy kiugrást, azt, hogy végre valaki fellelje benne a tehetséget is. "Ez lenne a legklasszabb újrarendezés, ami valaha is készült, és imádnám ha részt vehetnék benne. Úgy is mondhatnám engem erre a szerepre találtak ki" - áradozott Patrick az amerikai napilapnak. Tera Patrickra, ha másért nem, azért biztosan illik a szerep, mert hasonlít Tura Santanara, aki az eredeti film főszerepelője volt - állítja a The New York Post. 

A férfi szereplőkre már fogadásokat kötnek, Quentin Tarantino ugyanis híres arról, hogy süllyesztőben lévő, vagy kiöregedett A-listásokat halász elő a projektjeihez. John Travolta például neki köszönheti a visszatérést a Pulp Fictionnal, Kurt Russel pedig a Grindhoussal.  Idővel kiderül, ki lesz az.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés