free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 strandpapucs

Borsa         Címkék: cipő, klumpa, lista, papucs, szandál 0 hozzászólás

Régen a strandpapucsot csak a strandon hordtuk, ma már ez az egyik legnépszerűbb utcai viselet, persze van, ami jól jön, ha tengeri sünbe lépünk. Ötös lista papucsból.

Azok az idők már rég elmúltak amikor a stranpapucsot kizárólag vízparton vagy medence mellett hordtuk, most már legalább annyira kötelező, mint a farmer. Bizton állíthatjuk, hogy e-nélkül a darab nélkül még a nyár sem az igazi. Arról  nem is beszélve, hogy a strandpapucs igazán pénztárcabarát megoldás, legalábbis akkor, ha ránk tőr cipővásárlási láz.

Klasszikus műanyag  - Aboriginal

A flipflop vagy más néven vietnámi strandpapucs a messzi keletről érkezett el hozzánk és a hetvenes évek óta töretlen a sikere. Megmagyarázhatatlan okból kifolyólag kétféle ember él a földön. Az egyiknek sosem törte fel a lábát, a másiknak meg minden egyes alkalommal igazi kínszenvedés a viselése. Kevesen tudják, hogy ezek a papucsok milyen fontos szerepet játszanak Afrikában, a kontinens leleményes lakói ugyanis kitalálták, hogy az elhasznált papucsok játékszerként vagy ékszer alkatrészként születhetnek újjá.

Tengerparti sünkerülő - Humanic

Ha valaki már lépett tengeri sünbe akkor nem kell győzködni arról, hogy műanyag szandál nélkül szinte életveszélyes sziklás tengerpartra menni. A papucs is jó megoldás lehet, de sokszor azzal csak a gond van, bemegyünk a vízbe megmártózni aztán mire újra partot érünk, már fogalmunk sincs arról, hogy hol hagytuk a lábbelinket. Trehány nyaralók a szálloda shopjának szinte teljese papucsraktár-készletét felélhetik egy kéthetes nyaralás alkalmával. Minél vidámabb színnel festjük ki a körmünket annál vidámabb látványt fog nyújtani.

Fehér műanyag klumpa - Office Shoe

Ez a fazon már ismerős lehet a Klinika című sorozatból, ahol a Brinkmannék mindig ehhez hasonló papucsban műtöttek. A papucs ezek után nagy karriert futott be és napjainkban már Hollywoodban is hódít, ahol nem kisebb sztárok esküdnek rá, mint Jack Nicholson és Brad Pitt. Az eredeti változat ára borsos, főleg, ha azt nézzük, hogy egy műanyag papucsról beszélünk, ami kizárólag csak sportos szettekhez passzol. Viszont cserébe garantálják, hogy a lábunk nem fog megizzadni és a bokánk sem fájdul meg.


Vászonpapucs - Office Shoe

Az igazat megvallva ez a darab kakukktojásnak számít, mivel nem igazán vízpart kompatibilis, mivel azonban a strandpapucsok szerepe az elmúlt években átértékelődött így biztosak vagyunk benne, hogy nem kevés közülük még egyszer sem látott vizet. Ha pedig így van, akkor bármilyen anyagból választhatunk, a lényeg csak annyi, hogy elég kényelmes legyen ahhoz hogy egész nap hordjuk.

Flipflop, a márkás fajtából  - Von Dutch

Ahogy farmert is, strandpapucsot is szinte mindegyik nagyobb márka gyárt már, az áruk azonban jelentősen eltér márkátlan társaiktól, pedig a felirat az alján ugyanaz: made in China, és persze 100 százalék polyester… A lényegen azonban mit sem változtat, mi szeretjük bárhol is gyártják és bármi is legyen ráírva. Ez a Von Dutch lehet, hogy nem sokkal jobb, mint egy kevésbé márkás, de, ha ilyenben csoszogunk, legalább elmondhatjuk, hogy azt a márkát hordjuk, amit Justin Timberlake és Paris Hilton.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés