free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

65 éves a Mango új arca

Borsa         Címkék: alicedellal, divat, kishír, laurenhutton, mango 0 hozzászólás

A Mango beújított, bár új modellje cseppet sem ma kezdte a szakmát. A 65 éves Lauren Hutton, még a hetvenes években vált népszerű szupermodellé.

A Mango a 65 éves Lauren Huttont kérte fel, hogy képviselje a márkát a 2008/2009-es őszi-téli szezonban. A lépés meglepő ugyan, bár egyre több példát látunk arra, hogy a nagy cégek felrúgják a szabályt, miszerint divatfotókon csak tökéletes és fiatal modellek szerepelhetnek. Lauren Hutton még a hetvenes években lett szupermodell, később filmszínészként is láthattuk például az Amerikai dzsigoló című filmben, de Amerikában híres a neve alatt futó kozmetikai termékcsalád is.

www.fashionoffice.org

Persze azért a Mango sem vállalta fel, hogy kampányát kizárólag egy érett nőre építse, beválasztotta Hutton mellé az aktuálisan legmenőbb fiatal modellt a húsz éves Alice Dellalt, aki egyszer már Kate Moss-t is kiütötte a nyeregből. Dellal a modell szakmában alacsonynak számító 160 centis termete ellenére sorra kapja a legjobb munkákat, pedig stílusa sem épp a legkönnyebben elviselhető, szereti sokkolni környezetét, például azzal, hogy borotvált fejjel jelenik meg hírességek esküvőjén.

A vagány csaj imidzs azonban úgy tűnik bejött, a Mangónál a farmer vonal reklámarca lesz, vele fogják népszerűsíteni a MNG Jeans márkát. Úgy tűnik a spanyol márka az elkövetkező szezonban egyszerre számít azokra a vásárlókra, akik az időtálló klasszikus szépségre vevők, és azokra, akik a dögös, bevállalós stílust kedvelik.



LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés