free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A halálra gondolva II.

Borsa         Címkék: halál, hímtag, szerelem, vámpír, vér 0 hozzászólás

Hímtagunkat sötét gondolatok vezették e sötét történet megírására, melynek második részében főhősünk a halál tornácára kerül, és talán azon is túlra.

Amióta Hímtag vámpír lett, már bulizni sem tudott úgy, mint régen. A szórakozóhelyen dübörgött a zene, a színes fényekkel megvilágított cigaretta füst hömpölygött a táncolók között. Úgy látta, a hely egyre inkább a pokol - már ha van olyan - tornácára kezdett hasonlítani, mint valami rodriguezi pirkadatkor. A frizurák megbomlottak, kiszabadultak a hajszálak, a vállpántok leestek, a táncolók kizárólag nemi párzást imitálóan táncoltak, de nagy szerencsénkre senki sem változott vámpírrá.Hímtag volt az egyetlen vámpír a helyen, aki egyhangú közönnyel szemlélte az éjszakázó lumpen elemeket, hallgatta a kurjongatásaikat, és magába szívta  a szórakozó tömeg lüktetését és erejét. Ekkor ismét megjelent a gesztenyebarna hajú, vörösre sírt szemű lány. - Kísérj haza! - mondta zavarában rossz hangsúllyal.

Kora hajnal volt. Elsuhant néha egy-egy autó, de alig volt forgalom, csak néhány járókelő, néhány helyi arc és egy-két turista volt ébren. A lány a közelben lakott. Némán gyalogoltak. Amikor befordultak egy kevésbé forgalmas és megvilágított utcába, akkor a lány erősen belekapaszkodott Hímtagba. - Ebben az utcában már rám támadtak egyszer. Azért kértem…- mondta és közben bocsánatkérően tekintett Hímtagra. A lány nem szólt többet egész úton, de keze végig remegett Hímtag kezében. A következő utcán befordultak és egy kapu előtt megálltak. - Köszönöm, hogy hazakísértél - mondta a lány és elkezdte bepötyögni a kapunyitó kódot. - Ennyi? Be sem hívsz? - kérdezte Hímtag. A lány félig a kapuból visszafordulva először nem felelt, majd csak annyit mondott, hogy nem. - Nem bánod meg - mondta Hímtag. - Tudod mit? Várj itt a ház előtt. Ledobok az ablakomból egy levelet benne a kóddal, ha a szobámba értem - mondta sírástól fojtogatott hangon a lány, miközben szenvedélyesen megszorította Hímtag kezét.A kapu ebben a pillanatban halk berregéssel kinyílt, a lány pedig sebesen és titokzatosan besiklott rajta. A kapu becsapódott, és elhalkultak a lány távolodó léptei. Hímtag nem volt elégedett,  ugyan másra számított, de nem volt dühös sem. Talán azért, mert már egy ideje tudta, hogy véletlenek sincsenek véletlenül, sőt a táplálkozását is ehhez igazította. Néhány perc telt el.

Néma volt az éjszaka, csendes volt az utca. Erősen világított a kora hajnali Hold, de inkább békés volt, mint kísérteties. Néha még a távoli éjszakai járatok hangját is lehetett hallani, és azt is, hogy valahol felugatott egy-egy kutya, vagy nyikordult egy kapu. Ekkor hangos robajjal törve szét a kora hajnali csendet kinyílt a lány ablaka. - Lent vagy? - kiáltott le alig hallhatóan. Hímtag felnézett. A csillagos eget uraló Hold fényében a lányt látta az épület legfelső emeletén egy ablakban állni. Hímtagnak felelni sem maradt ideje, mert a lány levetette magát az ablakból. Hímtag úgy nézte végig a lány zuhanását, mint egy lassított felvételt. Mintha a lány nem is lány lenne, hanem inkább tollpihe vagy papírszalvéta.A lány azonnal meghalt. Szörnyet. Bár amióta Hímtag vérrel táplálkozik egyre kevesebb időt fordít annak megértésére, hogy a szörnyet halásnak mi köze az ember idegi, hormonális történéseihez.  Amióta Hímtag vámpír, hisz a vérben, és ivott a lány kiomlott véréből is a feloldozás és az új élet reményében.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés