free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső - Leárazások: fehérneműboltok

Borsa         Címkék: cucckereső, fehérnemű, fürdőruha, leárazás, százalék 3 hozzászólás

Még bőven benne vagyunk a nyárban, de a boltok kirakataiban már rég megjelentek a leárazást jelző hatalmas százalékjelek. A Cucckereső gyanakodva indult útnak.

Amikor június közepe-vége tájékán megjelennek a kirakatokon a nyári kiárusításokat jelző, hatalmas százalékjelek, mi, nők jellemzően úgy rohamozzuk meg az üzleteket, mintha legalábbis kötelező volna. De ez vajon valóban arról szól, hogy de jó nekünk, mert klassz cuccokhoz juthatunk hozzá olcsóbban? Vagy inkább csak a spórolás illúzióját keltve ránk akarnak sózni mindenféle szedett-vedett holmit, amitől addig nem tudtak megszabadulni? Nekiindultunk és az üzleteket járva feltérképeztük a kínálatot és az állapotokat… A mai részben a fehérneműboltokét.

Az Intimissimiben túlnyomó részt arany, ezüst, kék és rózsaszín és testszínű, sima vagy szolidan csipkés alsóneműket találtunk, bugyikat 1000 forinttól, melltartókat 2500 forinttól. Fehér viszont már szinte egyáltalán nincs, feketéből is csak néhány darab, mutatóba.A méreteket elnézve konstatáltuk, hogy ezt a boltot valószínűleg a szilikonmell tulajdonosok preferálják, ugyanis míg nagy és még nagyobb méretű melltartókból bőven lehet válogatni, addig a kisebbek már annál inkább fogyóban vannak. A fehérneműk mellett leértékelték a jó minőségű - és gyakorlatilag szezontól függetlenül aktuális - pamut trikókat és nadrágokat is, mégpedig félárra.

Az Etamban csak az árukészlet egy kisebb részére vonatkozik a leértékelés. Ebbe  részbe sajnálatos módon nem tartoznak bele a fürdőruhák és a vonzóbb kinézetű alsóneműk sem. Tehát érezhetően azoktól a többnyire erősen mintás - ami ugye a nyári holmik többségén átüt -, valamint seszínű, seformájú szettektől szeretnének, 30-50 százalékos engedménnyel szabadulni, melyektől rendes áron eddig nem tudtak. Ami miatt viszont mégiscsak érdemes lehet benézni ide, azok a leárazott hálóingek és pizsamák, azok között ugyanis némi keresgéléssel azért lehet találni jó néhány kellemesebb darabot.Aki fürdőruhát szeretne venni kedvezményes áron, az viszont inkább a Calzedoniát célozza be, ők ugyanis a teljes árukészletet leértékelték, mégpedig egységesen, 30 százalékkal. Egyelőre ráadásul még van is mindenféle fazon, méret és szín, de ez nem szokott tartós állapot lenni, úgyhogy igyekezzetek!

A Tezenisben a fürdőruhákon és a basic kategóriás fehérneműkön kívül mindent leáraztak, méghozzá oly mértékben, hogy most valószínűleg még az is rosszabbul jár, aki a kínai piacon vásárol ilyesmit. A nyári kollekcióhoz tartozó - többnyire tarka, mintás, rajzfigurás vagy arany színű - melltartók 1095-, bugyik 395-, az egyszerű, pamut trikók 745-, pizsik, otthonkák, melegítőnadrágok 1200-1700 forinttól kaphatók. A nagy olcsóság hátránya viszont, hogy a jobb cuccokból már csak elvétve vagy egyáltalán nem kapni kisebb méretet. 
 


A Women Secretben leárazták a teljes nyári kollekciót, méghozzá itt a bikiniket, strandruhákat is beleértve, sőt a kedvezmény a basic alsóneműkre is vonatkozik. Melltartókat 3500-4000, bugyikat 1500-2000, bikinifelsőket 4000, alsókat már 2000 forintos ártól vásárolhatunk. A ruhák ára leértékelve 3500-5000 forint körüli, míg a hálóingek, pizsamák 3500-4000 forintról indulnak. Meglepő módon a cuccok legtöbbje egyelőre mindenféle méretben kapható még, kivételt ez alól talán csak a strandruhák képeznek, melyekből a kisebb méretek többnyire már hiányoznak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés