free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Guinness-rekord talpmasszázsból

Borsa         Címkék: kishír, láb, masszázs, taiwan, turizmus 0 hozzászólás

A masszázs a relaxációról szól, de kétezer ember között ez nem egyszerű. Taiwanban nem is ez volt a cél. 1080 embert masszíroztak, hogy megdöntsék az előző rekordot.

Már késő. Lemaradtunk egy jó kis taiwani ingyen talpmasszázsról. Pedig ahol elfért 2016 láb, ott simán elfért volna a mi két lábunk is, csak hát nem tudtunk róla, hogy Taiwan arra készül, hogy felállítsa az egyszerre masszírozott lábak Guinness - rekordját. Korábban 400 ember szimultán masszírozása volt a csúcs, ráadásul ez csak öt percig tartott. A taiwaniak az 1008 résztvevővel és a 40 perces masszázzsal bőven fölülmúlták ezt, tehát jár nekik az elismerés.

http://reflexology-news.info, www.asianoffbeat.com

Meg azért is, mert ilyen fifikás módon igyekeznek propagálni az egészségügyi turizmust. Az egész akció szervezője a Taiwani Turisztikai Iroda, akik a hagyományos taiwani gyógymódokkal, a reflexológia és a masszázs népszerűsítésével szeretnék elérni, hogy több turista látogassa meg országukat. Ha azt nézzük, hogy az 1008 résztvevő közül több mint 800 (Japánból, Malajziából, Hongkongból, Szingapúrból érkező) turista volt, akkor törekvésük máris sikeresnek mondható.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés