free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyerek divathét Dubaiban

Borsa         Címkék: divat, dubai, gyerek, kishír, ovi 0 hozzászólás

Dubaiban idén is megrendezték a gyerek divathetet. Nem vitás, hogy ez sokaknak jó üzlet, de mi jobban szeretjük, ha a gyerekeknek gyerekszobája van, nem karrierje.

Dubaiban a legnagyobb márkák - Benetton, Diesel, Kenzo, Moschino, Sisely - ruháiban vonultak fel a szolidan kisminkelt modellek a kifutón egy múltheti divathéten. Ebben nem lenne semmi extra, ha a modellek nem gyerekek lennének. Nem tudjuk, hogy mitől jöjjünk inkább zavarba: attól, hogy egyáltalán létezik gyerek divathét, vagy attól, hogy Dubaiban az idei már a hatodik!

www.fibre2fashion.com, www.trendhunter.com, http://kidsparentsclub.com

Pedig már megszokhattuk, hogy Dubaiban semmi sem a megszokott, természetes, csak legekben tudnak gondolkodni. Tulajdonképpen nem kellene csodálkozunk, hogy ahol hétcsillagos szálloda és mesterségesen épített szigetek vannak, ott a lányokat már kisgyerekként a kifutóra teszik. A város angol nyelvű napilapjának, a Khaleej Timesnak a weboldalán a divathétről, mint jelentős üzleti eseményről számolnak be, és megjegyzik, hogy ez a gyerekeknek is remek alkalom, mert itt tisztába jöhetenek a divat és a kiegészítők alapfogalmaival.

Lehet, hogy elmaradottak vagyunk, de mi eddig azt hittük, a gyerekeknek egész más feladataik vannak. Úgymint homokvárépítés, bújócskázás és egyéb "haszontalan" dolgok. Nem szeretnénk megérni - pedig valószínűleg meg fogjuk - , hogy gyerekeink azért toporzékoljanak az ajtóban, amikor indulnánk velük az oviba, mert nem illik a táskájuk színe a cipőjükéhez és különben sem elég trendi a márkája.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés